Kamera Express - over ons

Over Foto Konijnenberg

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen.

Op onze webshop bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Bovendien hebben wij, onder de naam Photospecialist, webshops in 10 verschillende landen in Europa.

Ongeëvenaarde productkennis en ervaring

Wat Foto Konijnenberg in de markt onderscheidt - naast het enorme productaanbod - is om te beginnen een ongeëvenaarde hoeveelheid productkennis en praktische ervaring. Onze verkoopadviseurs zijn stuk voor stuk enthousiaste foto- en videoliefhebbers die hun vak op de voet volgen en dus precies weten waarover ze praten. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een advies dat perfect aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Altijd scherp geprijsd

Behalve een ruim assortiment en een uitstekende service, proberen we bovendien altijd onze producten aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Daarom zeggen wij al meer dan 40 jaar: Kenners Kiezen Konijnenberg!

Contactgegevens

Foto Konijnenberg / Kamera Express BV
Essebaan 55
2908 LJ Capelle aan den IJssel
Nederland

Tel: +32 (0) 25 88 25 77
E-mail: [email protected]

BTW nummer: NL811909864B01
KvK nummer: 24255575