Yongnuo

Yongnuo houdt zich hoofdzakelijk bezig met de ontwikkeling van producten, productie en detailhandel van professionele fotoapparatuur. Zo'n 10 jaar geleden is Yongnuo opgestart en is zij begonnen met het aanbieden va hoge kwaliteit fotografische apparatuur. De goede reputatie heeft Yongnuo te danken aan het management concept, namelijk: "Customer First, Reputation First and Service First". Yongnuo heeft de motivatie om het bedrijf te blijven ontwikkelen met het oog op het hoogste niveau van fotografische apparatuur bedrijf in de wereld te worden.

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Yongnuo assortiment

Het assortiment van Yongnuo heeft veel te bieden. Bijvoorbeeld de Yongnuo flitsers, Yongnuo adapters of objectieven. Zoekt u een ideale lens voor het fotograferen met weinig licht? Dan past het Yongnuo EF 35 mm F2.0 objectief bij u. Deze lens is uitermate geschikt voor reportages en straatfotografie. Of zoekt u een LED-lamp die urenlang meegaat? Bekijk dan de Yongnuo YN-160 Led Light, die meer dan 10.000 uur volhoudt.

Yongnuo adapter

Bent u op zoek naar een adapter die het mogelijk maakt om Canon EF en EF-S objectieven op een Sony Alpha camerabody met E-bevestiging te gebruiken? Koop dan de Yongnuo Canon EF naar Sony E Smart Adapter. De smart functie zal alle gegevensuitwisselingen overbruggen zoals scherpstelling en diafragma tussen het objectief en de camerabody. Als u eenmaal in bezit bent van deze slimme Yongnuo adapter, kunt u het aantal beschikbare objectieven voor uw Sony camera met E-bevestiging flink uitbreiden.

Yongnuo Speedlite Transmitter

De Yongnuo YN-E3-RT Transmitter beschikt over dezelfde mogelijkheden als de originele transmitter van Canon, alleen is de Yongnuo transmitter een stuk goedkoper en heeft zelfs een groter bereik. De Yongnuo Speedlite Transmitter heeft een infrarood instellicht om onder slechte lichtomstandigheden goed te werken.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops