Wimberley

Wimberley, gevestigd in Virgina, is eigendom van Clay en David Wimberley. Zij streven ernaar om hoogwaardige, innovatieve producten te maken en uitzonderlijke klantenservice te bieden. Bekijk het ruime Wimberley assortiment met onder andere de Wimberley Sidekick, Wimberley Sidemount Kop en Wimberley AP-602 Adapter Plaat.

1-18 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wimberley WH-200 Kop-Versie II

Zorgvuldig ontworpen en getest onder de zwaarste omstandigheden door 's werelds top professionele fotografen. De Wimberley Kop II is een gespecialiseerde statiefkop voor teleobjectieven. Zijn Gimbal design maakt het mogelijk het objectief rond het centrum van zijn zwaartepunt rond te draaien. Daardoor is het gemakkelijk om lange objectieven te hanteren. Deze Wimberley Kop heeft dezelfde stijfheid, capaciteit en soepele bewegingen als de oude versie, maar is een compactere en lichtere uitvoering.

Wimberley Adapter Plaat

Wimberley heeft adapters gemaakt die voor telefoto-objectieven de normale voetsteun vervangen voor een Arca-Style voetsteun, zonder dat u daar extra snelkoppelplaten voor nodig hebt. De Wimberley AP-602 Adapter Plaat zorgt ervoor dat u uw originele voet kunt vervangen door een lagere en stevigere voet van Wimberley. Iedere adapter wordt geleverd inclusief de nodige hardware om de objectiefvoet te vervangen.

Wimberley PO-100 Pouch

De Wimberley PO-100 Pouch is een draagzak voor Wimberley Gimbal Statiefkoppen waaronder de Wimberley WH-200 en WH-200-S. Deze zachte neopreen draagzak beschermt uw Wimberley statiefkop tegen beschadigingen. Met het sluitkoord kan de draagzak worden afgesloten en de PO-100 Pouch past zelfs over de statiefkop als deze op en statief is bevestigd.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops