Wacom beeldbewerking

Wacom is geliefd bij artiesten en professionals overal ter wereld. De unieke digitale pentechnologie van Wacom maakt een nauwkeurige en natuurlijke invoer mogelijk, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw creaties. Creativiteit inspireert tot nieuwe ideeën en nieuwe verbeelding en brengt veranderingen in de wereld.

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wacom Intuos Pro M

De innovatieve Wacom Intuos Pro pentablet geeft u de kracht om professionele resultaten te produceren. De beste penmogelijkheden van Wacom worden gecombineerd met 2048 niveaus pendrukgevoeligheid en kantelherkenning, zodat u de nauwkeurigheid en precisie ervaart van traditionele penselen, pennen en stiften. De Wacom Intuos Pro detecteert de software die u gebruikt en geeft daarbij de beste selecties aan.

Kenmerken Wacom beeldbewerking

  • Nauwkeurige en precieze producten
  • Levensechte kleuren worden optimaal getoond
  • Inspireert tot nieuwe creatieve ideeën

Wacom beeldbewerking kopen

Met de nauwkeurige en precieze producten van Wacom wordt u geïnspireerd tot nieuwe creatieve ideeën. Bent u nieuwsgierig naar wat Wacom te bieden heeft? Bekijk dan snel het assortiment op Foto Konijnenberg. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een passend advies.

Foto Konijnenberg helpt u graag bij het aanschaffen van een Wacom product dat past bij uw wensen.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops