Wacom

Wacom houdt van wat creativiteit brengt aan de wereld. Creativiteit inspireert tot nieuwe ideeën en nieuwe verbeelding en brengt veranderingen in de wereld. Wacom is er trots op innovatieve, digitale technologieën te leveren en alle aspecten van creativiteit te ondersteunen. De apparaten van Wacom zijn betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

1-18 van 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Focus op uw creaties met Wacom

Wacom is geliefd bij artiesten en professionals overal ter wereld. De unieke digitale pentechnologie van Wacom maakt een nauwkeurige en natuurlijke invoer mogelijk, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw creaties. Om het Wacom-gevoel te bereiken wordt alles zorgvuldig geoptimaliseerd, van het penpuntmateriaal, zorgvuldig geselecteerd om te passen bij elk schrijfoppervlak, tot de state-of-the-art beheersing van signaalruis en drukwaarnemingstechnieken, alles wordt zorgvuldig geoptimaliseerd om het Wacom-gevoel te bereiken.

Kenmerken van Wacom

  • Betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Ondersteunt creativiteit met innovatieve, digitale technologieën
  • Alles wordt zorgvuldig geoptimaliseerd

Een Wacom product kopen

Wilt u ook uw creativiteit inspireren tot nieuwe ideeën? Koop dan een product van Wacom. Foto Konijnenberg biedt een ruim assortiment aan Wacom tekenproducten. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag of geven u advies welk product het beste bij u past.

Bij Foto Konijnenberg bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van een Wacom product.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops