Voigtländer

In 1756 werd Voigtländer opgericht door Johann Christoph Voigtländer in Wenen. Het merk is hiermee de één van de oudste namen in de camera-industrie en is nog steeds een bekende, grote naam van de Duitse geschiedenis van fotografie. Voigtländer produceerde in 1840 de snelste lens op dat moment en ’s werelds eerste volledig metalen daguerreotypie camera in 1841.

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoge kwaliteit lenzen

De Voigtländer lenzen beloven hoge kwaliteit fotografie. Voigtländer biedt een uitgebreid assortiment lenzen. Alle lenzen uit de Classic collectie hebben een vaste brandpuntafstand zonder autofocus. Er wordt gebruik gemaakt van de perfecte soorten glas en hoogwaardige materialen.

Lichtgewicht en sterk

Doordat de lenzen uit de Voigtländer Classic collectie geen motor met autofocus functie hebben, zijn de lenzen licht van gewicht. Hierdoor kan Voigtländer de meest hoogwaardige materialen gebruiken zonder na te denken over het gewicht van de lenzen. De materialen zijn sterk voor dagelijks gebruik en voor gebruik in alle klimaatzones. Voigtländer lenzen zijn ideaal voor alle soorten fotografie!

Voigtländer product kopen?

In onze webshop vindt u een ruim assortiment Voigtländer lenzen. Of u beginnend, gevorderd of professioneel fotograaf bent, u vindt de lens die u nodig hebt. Bestelt u uw lens op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op.

U bent op zoek naar een product van Voigtländer. Foto Konijnenberg heeft het!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops