Videocamera voor gevorderden

Als gevorderde beschikt u over de basiskennis van waar u op moet letten bij het aanschaffen van een videocamera. Ook weet u nu waarschijnlijk op welk gebied u uw videocamera vooral gebruikt, bijvoorbeeld voor het filmen van actiebeelden. Wij geven u een overzicht van de verschillende camera’s in ons assortiment en beschrijven welke kenmerken hierbij horen.

4K camera

Een 4K camera die filmt in een beeldformaat van 4 keer Full HD. Eén beeld 4K is in feite gelijk aan 4096x2160 pixels. Een voordeel van filmen in dit formaat is dat u veel dichter op uw scherm kan zitten of dat u kan kijken naar veel groter beeld, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. Heeft u een camera met Full HD beeldformaat, maar wilt u nog meer pixeldichtheid? Dan is een 4K camera uitermate geschikt voor u.

Bekijk het assortiment 4k camera’s

Action camera

Een action camera is een kleine, lichte camera die prima tegen een stootje kan en gemakkelijk mee te nemen is. De meeste action camera’s filmen in Full HD en bieden daarom perfecte kwaliteit. De camera’s zijn water- en schokbestendig en worden hierdoor voor tal van toepassingen gebruikt. Een action camera is ook een zeer geliefd apparaat bij professionele outdoor-sporters. Zeer geschikt voor gevorderde gebruikers om actiebeelden te filmen.

Bekijk het assortiment action camera’s

Time lapse camera’s

Een time lapse camera legt foto’s vast met een interval tussen iedere foto. De intervallen van de time laps waarin losse beelden gemaakt worden, kunnen afhankelijk van de toepassing flexibel ingesteld worden. Zodra de foto’s gemaakt zijn, wordt een filmpje gemaakt. Door deze filmtechniek worden veranderingen zichtbaar die normaal te langzaam gaan om waar te nemen. Doordat de interval zelf kan worden bepaald, heeft u zelf de regie over de te maken film.

Bekijk het assortiment time lapse camera’s

Drone met camera

Een drone met camera maakt haarscherpe beelden vanuit de lucht en is gemakkelijk te besturen. Tegenwoordig worden drones met camera steeds toegankelijker voor consumenten. Wilt u een drone kopen om mooie luchtbeelden te maken? Kies dan voor een drone met een ingebouwde camera. Deze bevatten betere camera’s, zijn stabieler in de lucht en zijn makkelijker te besturen.

Bekijk het assortiment drones met camera

Hebt u nog een vraag of advies nodig?

Is het voor u als gevorderde nog steeds niet duidelijk welke videocamera bij u past? Voor al uw vragen en voor advies kunt u altijd terecht bij ons Klant Contact Centrum. Vul het contactformulier in of neem contact op per mail of telefoon.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops