Videocamera voor sport/vrije tijd

Naast videocamera’s verkopen wij ook action camera’s. Dit zijn lichtgewicht camera’s die ook nog eens tegen een stootje kunnen. Deze camera’s kunt u gebruiken voor diverse doeleinden, omdat ze schok- en waterbestendig zijn. Een action camera heeft over het algemeen minder opties dan een gewone videocamera, maar ook met een action camera kunt u enkele uren filmen. Veel outdoor-sporters kiezen daarom voor een action camera. Een bekend merk onder de action camera’s is bijvoorbeeld GoPro. Wij hebben een aantal action camera’s van diverse merken voor u uitgelicht.

GoPro Hero5 Black

Een GoPro is een camera die speciaal gemaakt is om tijdens extreme omstandigheden te gebruiken. Hij is waterproof en kan tegen stoten. De actioncamera’s van GoPro zijn alle te verkrijgen in de Hero-serie. Ieder model heeft zijn eigen specificaties en gebruikstoepassingen. Maak kennis met de meest geavanceerde GoPro ooit: de GoPro Hero5 action camera. Met een sterk verbeterde beeldkwaliteit en 4K-video legt u de actie nog scherper en gedetailleerder vast. De Hero5 heeft ook een sterk verbeterde geluidskwaliteit en een betere voice control om de camera te bedienen met uw stem. Deze GoPro action camera beschikt over Wi-Fi en Bluetooth, zodat u uw beelden makkelijk en snel kunt delen.

Bekijk alle GoPro action camera’s

Polaroid Cube +

De Polaroid Cube + action cam heeft een 8MP CMOS sensor, neemt Full-HD video’s op en maakt op een leuke en makkelijke manier foto’s en video’s. De Cube is spatwater- en schokbestendig, heeft meerdere bevestigingsmogelijkheden en is compatibel met MicroSD tot 128 GB. Deze vierkante camera van Polaroid meet slechts 35mm van top tot teen, maar is de perfecte partner om uw mooiste avonturen mee vast te leggen.

Bekijk alle Polaroid action camera’s

Ricoh Theta S of Ricoh WG-M2

Met de Ricoh Theta S maakt u met één druk op de knop prachtige 360 graden shots. U maakt foto’s of videoclips met geluid van maximaal 3 minuten. Deze beelden kunt u vervolgens razendsnel via Wi-Fi overzetten naar een mobiel apparaat. Vanaf daar bewerkt en bekijkt u de beelden, waarna u ze deelt met vrienden via social media. De Ricoh WG-M2 action camera maakt scherpe 4K-video en 8MP foto’s. U heeft geen aparte behuizing nodig om ook onder water video’s te kunnen maken (tot 20 meter). Deze action camera is bovendien voorzien van een ultrawijde lens met een beeldhoek van 204 graden.

Bekijk alle Ricoh action camera’s

Rollei Action Cam 420 4K

Met de lichtgewicht en compacte Rollei Action Cam 420 legt u al uw avontuurlijke momenten vast in een zuivere 4K-resolutie. Deze action camera is voorzien van een 12 megapixel sensor waarmee u naast prachtige video’s ook foto’s kunt maken. Deze betaalbare action camera biedt u behalve mooie beelden vol levendige details ook diverse accessoires. Zo is het mogelijk om de camera op allerlei voorwerpen te bevestigen. Bediening via een smartphone of tablet behoort ook tot de mogelijkheden dankzij de uitrusting met Wi-Fi.

Hebt u nog een vraag of advies nodig?

Is het voor u nog steeds niet duidelijk welke videocamera bij u past? Voor al uw vragen en voor advies kunt u altijd terecht bij ons Klant Contact Centrum. Vul het contactformulier in of neem contact op per mail of telefoon.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops