Camcorder

Een camcorder is een draagbaar apparaat waarmee je video-opnames maakt. De camcorders in ons assortiment hebben een compact formaat, waardoor je ze eenvoudig mee op pad neemt. Dit maakt dit type videocamera zeer geschikt voor het vastleggen van activiteiten in het dagelijks leven, maar de camcorder is ook een onmisbaar item tijdens jouw vakantie. Het is de ideale camera om dierbare herinneringen mee vast te leggen.

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Kwaliteit van camcorder neemt toe

De camcorder legt het videosignaal vast op een opslagmedium, zoals een flashgeheugenkaart of harde schijf. Een camcorder die gebruik maakt van flashgeheugen is kleiner en lichter. In de loop der tijd is de kwaliteit van camcorders toegenomen. Dit komt met name door de grotere en betere monitorschermen. Ook het zoombereik van de camcorder stijgt sterk. Bepaalde modellen bieden een zoombereik van maar liefst 50x of meer. Innovatieve software zorgt ervoor dat de kwaliteit van de opnamen goed blijft. 

Stabiel filmen met een camcorder

Niets is zo vervelend als stotterende videobeelden. Dankzij ingebouwde stabilisatiesystemen kunnen ongewenste trillingen gereduceerd worden. Een stabilisatiesysteem zorgt er namelijk voor dat de bewegingen van een camcorder in alle richtingen worden gecompenseerd. Soms zelfs over vijf assen! Dit is goed nieuws voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van een camcorder. 

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops