Vakantiecamera

De meeste vakantie's zorgen voor prachtige herinneringen. Deze dierbare momenten leggen we dan ook maar wat graag vast. Een vakantie camera mag daarom niet ontbreken in jouw koffer. Zo ga je goed voorbereid op reis.

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kenmerken van een vakantiecamera

Het grootste kenmerk van de vakantiecamera is het compacte formaat. Ons assortiment met vakantiecamera’s bestaat dan ook voornamelijk uit compactcamera’s. Het voordeel van deze camera’s is dat ze een enorm gebruiksgemak hebben. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken over de scherpstelling. Zodra de camera in de automatische stand staat, hoef je enkel nog te mikken en te klikken. Daarnaast beschikken de meeste vakantiecamera’s over een indrukwekkende optische zoom. Zo haal je alles wat ver weg is dichtbij.

Type gebruiker

De vakantiecamera is geschikt voor gebruikers die de mooie en leuke momenten op vakantie willen vastleggen, maar die hiervoor geen zware en grote apparatuur willen meenemen. Wil je echt meer uit jouw fotografie halen of ga je op een fotoreis, dan biedt de vakantiecamera wellicht te weinig mogelijkheden.

Waterdichte vakantiecamera

Dat u een vakantiecamera ook onder water wilt gebruiken, is een logische wens. Daarom bieden wij ook diverse waterdichte vakantiecamera's aan. Deze camera’s kun je vaak tot 15/20 meter onder water gebruiken.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops