Tweedehands statieven & toebehoren

Stop trillingen en gebruik een statief. Met een statief voorkomt u trillingen die bewegingsonscherpte veroorzaken bij het filmen en fotograferen. Naast tweedehands statieven (monopod en tripod) vindt u ook allerlei toebehoren in ons assortiment, zoals statiefkoppen, balhoofden etc.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Aanbod tweedehands statieven & toebehoren

Een belangrijk accessoire voor iedere fotograaf is een statief. De driepoot, ook wel Tripod genoemd, is de meest bekende. Eenvoudig stelt u de tripod in de gewenste positie. De tripod is ideaal in het gebruik bij het maken van foto's vanuit dezelfde hoek. Een andere variant is de monopod. Dit is een statief op één been. Monopods worden vaak gebruikt op sportevenementen en op plekken waar een tripod niet praktisch is.

Voordelen van tweedehands statieven & toebehoren

Naast het feit dat tweedehands producten goedkoper zijn dan nieuwe producten, zijn er nog 3 voordelen om een tweedehands product aan te schaffen:

  • Altijd goed werkende producten
  • Controle door professionals
  • 1 jaar garantie op elke occasion

Online tweedehands statieven & toebehoren kopen

Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan uw tweedehands statief en toebehoren online. Als u nog vragen heeft of advies nodig heeft, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze experts staan u graag te woord.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops