Tweedehands camera

De technologie op het gebied van fotografie gaat snel. Camera's volgen elkaar in hoog tempo op. Niet iedereen kan zich de aanschaf van een nieuw toestel veroorloven. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een tweedehands camera of objectief. Ons tweedehands productenaanbod is gevarieerd. Naast tweeedehands camera's hebben wij ook tweedehands objectieven, flitsers, printers, scanners, statieven en nog veel meer in ons assortiment. Deze producten zijn er in verschillende prijsklassen van verschillende merken. Bij de productomschrijving vermelden wij of het product zo goed als nieuw is, lichte gebruikssporen of duidelijke gebruikssporen heeft. Zo weet u wat u koopt.


1

Goed werkende producten

Of u nu nieuw of tweedehands koopt, bij ons bent u verzekerd van goed werkende producten.

2

Controle door professionals

Elke camera wordt bij inname gecontroleerd door onze professionals. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief product.

3

Inclusief 1 jaar garantie

Omdat wij elke occasion grondig controleren voordat we deze te koop aanbieden, krijgt u op elke occasion 1 jaar garantie.1 jaar garantie op occasions

Voor occasions gelden er andere regels met betrekking tot garantie dan voor nieuwe artikelen. Omdat wij elke occasion grondig controleren voordat we deze te koop aanbieden, krijgt u op elke occasion 1 jaar garantie op onderzoeks-, transport- en reparatiekosten. Uitgesloten van de garantie zijn:

  • Stoot- en valschade
  • Vocht- of waterschade
  • Schade door ondeugdelijk gebruik

Heeft u schade aan uw product? Bied dan uw product ter reparatie aan.

1 jaar extra garantie

Als u kiest voor 1 jaar extra garantie, regelen wij bij eventuele problemen alles wat nodig is om uw occasion te repareren. En dat dan 2 jaar lang! De 1 jaar extra garantie is van toepassing op alle occasion artikelen in ons assortiment. Bovendien is deze garantie niet persoonsgebonden. Wanneer u het gekochte artikel besluit door te verkopen binnen de garantietermijn, is het garantiecertificaat gewoon overdraagbaar!

Apparatuur inruilen

U kunt bij Foto Konijnenberg ook uw eigen tweedehands apparatuur aanbieden voor inruil. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs, al dan niet in de vorm van korting op een eventuele nieuwe aanschaf. Inruil geldt alleen voor artikelen in de volgende categorieën: digitale spiegelreflex- en systeemcamera's, objectieven voor spiegelreflex- en systeemcamera's, high-end compact camera's en semi-professionele en professionele videocamera's.

Wilt u uw (goed werkende) fotoapparatuur inruilen? Neem uw apparatuur mee naar één van onze vestigingen in Den Ham of Turnhout en wij doen een passend voorstel. U kunt ook mailen. Vermeld daarbij onderstaande punten, zodat we u een prijsindicatie kunnen geven:

  • Productomschrijving
  • Staat van het product, heeft het product eventuele beschadigingen
  • Wanneer u het product heeft aangekocht
  • Meegeleverde accessoires

De daadwerkelijke waarde van uw in te ruilen fotoapparatuur wordt echter altijd ter plekke door onze winkelmedewerkers bepaald.

Handig om te weten

  • Tweedehands producten zijn marge-artikelen. U kunt als ondernemer geen BTW terugvorderen.
  • De occasions worden ingenomen in onze vestigingen in Den Ham en Turnhout en blijven daar op voorraad liggen. Online bestellingen hebben daarom een iets langere bezorgtijd.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops