Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra

| Omschrijving | Specificaties
 
 
 
€ 469,00
OF
Op bestelling leverbaar

Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra

Tiffen 4x4 Warm Circulair Polarisatie Ultra

Polarisatiefilters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een lineaire filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. Deze filter is mooi te gebruiken voor landschapsfoto's, door aan het filter te draaien kunt u verschillende kleuren blauw tevoorschijn laten komen. U kunt dus zelf bepalen hoe blauw u uw lucht wilt hebben.
Polarisatiefilters zijn voornamelijk bedoeld om spiegelingen uit oppervlaktes te halen en dan met name die van glas en water. Hierdoor worden de kleuren verzadiger en de lucht donkerder.

Er zijn twee verschillende filters, een circulair en een lineair filter. Lineaire filters zijn minder duur dan circulaire filters en effectiever. Maar je hebt een circulair filter nodig als je een camera hebt die door de lens meet of autofocus heeft, anders schakel je door het filter één of beide functies uit.

Ultra filters, verkrijgbaar zowel lineair als circulair, zijn het meest efficient in het wegnemen van reflecties en het verzadigen van kleuren.

Kenmerken:
- Voor algemeen outdoor gebruik
- Zorgt voor dramatischere luchten en minimaliseert reflecties
- Kan worden gedraaid voor het gewenst effect
- Het Warm Polarizer Filter combineert de voordelen van een lineair polarisatiefilter met het warme effect van een Color Warming Filter, waardoor hij ideaal is voor portretten en landschappen

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra
Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra

Tiffen 4x4 Warm Circulair Pol Ultra

€ 469,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops