Tenba

Tenba wil de fotografische wereld de best mogelijke producten bieden. Bij het op de markt brengen van cameratassen kijkt Tenba naar klantbehoefte. Of u nu hobbymatig of professioneel het fotografievak beoefent, een cameratas van Tenba is er voor iedereen.

1-18 van 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tenba kwaliteit

Ongeacht welke stijl of type tas u wenst, Tenba vervaardigt ergonomische cameratassen. De cameratassen zijn zodanig ontworpen dat ze voor iedere toepassing zijn te gebruiken. Kenmerkend is de robuuste en stijlvolle uitstraling. De goede, praktische indeling zorgt ervoor dat uw apparatuur veilig en stevig in uw cameratas zit. De flexibiliteit kent geen grenzen dankzij de verstelbare verdelers.

Tenba assortiment

Het aanbod Tenba tassen is zeer divers. Een tas voor uw spiegelreflexcamera tot actioncam en een maatoplossing voor uw systeemcamera tot laptop, Tenba heeft de perfecte tas voor u. Hebt u geen zin om al uw apparatuur te tillen? Geen probleem, Tenba heeft diverse fototrolleys. De Tenba Messenger DNA serie kenmerkt zich door een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Tenba product kopen?

In de webshop vindt u een ruim Tenba assortiment. Bestelt u uw Tenba Ultralight Backpack op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in Den Ham en Turnhout graag te woord.

Bent u geïnteresseerd in een Tenba product? Bekijk het assortiment van Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops