Tekentablet

Bewerk uw foto's en bestanden met meer precisie dankzij tekentabletten. Een tekentablet gebruikt u om extreem veel precisie te verkrijgen in het bewerken van uw (foto)bestanden. Een tekentablet bestaat uit een tableau, waar u op tekent met een bijgevoegde stylus. De effecten van pennenstreken zijn dan weer zichtbaar op de monitor. U kunt een tekentablet ook gebruiken als vervanging van de muis, door de stylus als aanwijzer te gebruiken.

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voordelen van een tekentablet

Tekentablets zijn het ideale hulpmiddel om eenvoudig beeldmateriaal te creëren en te bewerken. Met de drukgevoelige pen en multi-touch tablet kunt u digitaal foto's bewerken, tekenen, schetsen en schilderen. Met een tekentablet gaat er een wereld aan creativiteit en innovatie voor u open.

Tekentablet van Wacom

In ons assortiment vindt u een breed aanbod tekentablets van het merk Wacom. De innovatieve Wacom Intuos Pro pentablet geeft u de kracht om professionele resultaten te produceren. De Wacom Intuos Pro detecteert de software die u gebruikt en geeft daarbij de beste selecties aan. Wacom is er trots op innovatieve, digitale technologieën te leveren en alle aspecten van de menselijke creativiteit te ondersteunen.

Het bewerken van uw foto’s kan met nog meer precisie dankzij tekentabletten. Of u beginnend-, hobby- of professioneel fotograaf bent: het assortiment bevat voor iedere fotograaf een geschikt tekentablet. Wilt u een relatief goedkope tekentablet die wel goed compatibel is met software zoals Adobe Photoshop, dan is de Wacom Intuos Photo Black Pen & Touch tekentablet iets voor u. Wilt u professioneel en draadloos uw foto’s bewerken? Kijk dan eens naar de innovatieve Wacom Intuos Pro pentablet.

Tekentablet kopen?

In onze webshop vindt u een ruim assortiment tekentablets. Koop uw tekentablet online. Heeft u vragen? Bezoek de klantenservice. Wij helpen u graag verder.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops