Tamron

De bedrijfsfilosofie van Tamron is het ontwikkelen van producten die u technische mogelijkheden en een uitgebreide creativiteit geeft. Altijd met het voornemen om blijvend te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van de fotograaf. Tamron hecht waarde aan hoge klanttevredenheid waardoor u altijd een superieure Tamron lens in handen krijgt.

1-18 van 126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 126

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tamron geeft veelzijdigheid

Heeft u een spiegelreflexcamera of een systeemcamera van bijvoorbeeld Canon of Nikon of wellicht een Sony met A-mount? De lenzen van Tamron zijn ook compatibel met deze merken. Dit betekent dat u uw fotografische wensen uit kunt breiden. Of u op zoek bent naar een Tamron lens met vast brandpunt of een zoomlens. Een Tamron lens levert de kwaliteit zoals u die verwacht.

Tamron assortiment

Het aanbod Tamron lenzen is groot. Voor iedere fotografische toepassing heeft Tamron een geschikte lens in het assortiment. Veel van deze Tamron lenzen zijn voorzien van het systeem Vibration Compensation. Zo ook de Tamron 70-300 telelens. Ligt uw interesse bij macrofotografie? Zie dan de Tamron 90mm macrolens. Naast een uitgebreid assortiment lenzen heeft Tamron ook tal van zonnekappen en lensdoppen. Welke Tamron lens wordt uw volgende aankoop?

Tamron 5 jaar garantie

Met de aankoop van een Tamron lens maakt u een goede keuze. Natuurlijk wilt u optimaal en zo lang mogelijk gebruik maken van uw Tamron lens. Maak daarom gebruik van de unieke 5 jaar Tamron garantie door uw Tamron objectief binnen 2 maanden na aankoop te registreren. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van fotografie op niveau. Bestelt u uw Tamron 90mm F2.8 DI Macro 1:1 Pentax op een werkdag voor 21:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops