Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 2.055,00
OF
Niet op voorraad

Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)

De Swarovski ATX en STX Oculairmodules hebben de manier waarop wij allen de spotting scope kennen compleet herschreven. De ATX/STX-spotting scopes hebben een modulair, ergonomisch design waarmee u de wereld heel anders ziet. De ATX/STX-spotting scope staat voor eenvoudig gebruik en uitermate goede optische prestaties. Voor het eerst zitten de zoom- en de scherpstelring nu vlak naast elkaar, zodat u de spotting scope intuïtief en snel met één hand kunt bedienen.

Of u nu in Costa Rica bent om vogels te observeren, een dag in het moeras doorbrengt of geduldig de kustlijn aftuurt, elke observatiesituatie vereist weer andere optische instrumenten en ook uw persoonlijke voorkeur speelt natuurlijk een rol. Met de ATX/STX-spotting scopefamilie van Swarovski Optik kunt u zich aan elke situatie aanpassen zonder concessies te doen aan prestaties of functie. Optische helderheid, gebruiksvriendelijkheid, ergonomisch design en modulaire flexibiliteit zijn samengebracht en hebben een ware revolutie veroorzaakt in de geschiedenis van de spotting scope.

De STX Oculairmodule vergroot met een 65mm of 85mm objectiefmodule 25 tot 60 x. Met een objectiefmodule van 95mm 30 tot 70 x.

Modulair en prettig draagbaar: ongekend veelzijdig

Voor het eerst kunt u de prestaties van de spotting scope aanpassen door het objectief te verwisselen, al naar gelang de situatie waarin u de spotting scope wilt gebruiken. Twee oculairmodules (recht of met een hoek) en drie objectiefmodules met een diameter van 65, 85 en 95mm kunnen worden gecombineerd tot in totaal zes verschillende spotting scopes. Deze noodzakelijke onderdelen kunnen gemakkelijk en veilig worden meegenomen en nemen nauwelijks ruimte in beslag omdat ze uit elkaar kunnen worden gehaald. U hoeft dus nooit meer te kiezen tussen optimale helderheid, detailherkenning en draagbaarheid.

Opzienbarend en indrukwekkend: scherpe observatie

De ATX/STX-spotting scopes zijn gebaseerd op SWAROVISION-technologie van Swarovski en hebben een voor een spotting scope ongeëvenaarde optische kwaliteit. De gebruikte Field Flattener-lenzen zorgen voor een vrijwel vlak beeld. Dit betekent dat zelfs de fijnste structuren haarscherp worden gereproduceerd tot aan de rand. U hoeft niet steeds opnieuw scherp te stellen en elk detail kan razendsnel worden vastgelegd. Het innovatieve en unieke optische design, inclusief HD-lenzen, biedt een aanzienlijk verbeterde resolutie, is rijk aan contrast en intensiteit en geeft een opmerkelijke kleurweergave.

De ATX/STX-spotting scopes vallen op door hun zoombereik (25-60x bij de 65mm en 85mm of 30-70x bij de 95mm) en bieden tevens een zeer ruim gezichtsveld (tot 41 meter op 1000 meter). Dankzij de optimale vergroting en herkenning van de kleinste details wordt uw kijkbeleving nog intenser. Bovendien wordt het veel gemakkelijker om met name bewegende objecten te vinden. Door de grote oogafstand kunnen ook (zonne)brildragers volledig van deze voordelen profiteren, want het kijken wordt nog comfortabeler. En ook zij kunnen de onnavolgbare randscherpte en het grote gezichtsveld ervaren.

Geavanceerde coatings (Swarodur en Swarotop) verbeteren de kleurweergave en transmissie, zelfs tijdens de schemering, en SWAROCLEAN-coatings aan de buitenzijde van de lenzen zorgen voor een antihechtende werking, waardoor de lenzen minder snel vuil worden.

Algemeen
Gegevens
Kleur
Duurzaamheid
Schrijf een review voor Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)
Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)
Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)

Swarovski ATX Oculairmodule (Gebogen)

€ 2.055,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops