Swarovski ATS 80 HD

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 2.070,00
OF
Niet op voorraad

Swarovski ATS 80 HD

Swarovski ATS 80 HD

De Swarovski ATS 80 HD observatie spotting scope gebruikt de hoogste norm bij andere spotting scopes in deze categorie. Zelfs met de easy-to-handle volledige rubberen behuizing, is de Swarovski ATS 80 HD veruit de lichtste van de grotere spotting scopes. Dankzij een herberekend optisch systeem biedt de kijker een nauwkeurige observatie van detail, optimalerand tot rand beelden en bijna 100 procent natuurgetrouwheid van de kleuren met een zeer breed gezichtsveld, waardoor de verwezenlijking van een revolutionaire beeldkwaliteit mogelijk word gemaakt.

Uitleg HD:
De spotting scopes met de aanduiding HD (High Definition) zijn voorzien van een speciaal objectiefgedeelte, waar gebruik is gemaakt van een speciale intensief bewerkte glassoort. De HD uitvoeringen hebben hierdoor minder last van chromatische aberratie. Verder geven de HD uitvoeringen een nog kleurechter beeld. De HD uitvoering wordt met name aanbevolen voor die mensen die de spotting scope ook willen gebruiken voor fotografie.

Kenmerken van de Swarovski ATS 80 HD

  • 10 jaar garantie
  • 45 graden inkijk
  • Effectieve objectiefdoormeter: 80mm
  • Close focus: 5m
  • Dioptrie correctie: >5
  • Filterdraad, objectief: M82x0,75
  • Lengte: 355mm
  • Gewicht: 1350 gram

spotting scope wordt geleverd zonder oculiar!

Algemeen
Gegevens
Technische details
Kleur
Duurzaamheid
2 Reviews van de Swarovski ATS 80 HD
Swarovski ATS 80 HD
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Superscope
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Jaap - 09-11-2016 Ik had hiervoor een bynolyt s80. Toen ik door deze scoop keek WoW wat is ie super helder. Ik heb hem nu ook met een 25-50 oculair
Gewoon geweldige scoop. Ik zou niets anders meer willen

Grz uit katwijk
Helder en scherp beeld
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Tim - 14-04-2016 Gewoon een top scope. Vangt veel licht, een helder en scherp beeld. Ik gebruik deze telescoop ook voor digiscoping kan op mijn fotos geen chromatische aberratie ontdekken, zelfs niet bij contrastrijk beeld op lange afstand. Doordat de scherpstelring erg groot is, om de body heen, is zeer nauwkeurig met kleine bewegingen scherp te stellen, maar ook snel als dat nodig is. Ook qua formaat en gewicht is hij relatief compact en licht in vergelijking met soortgelijke scopes. Nogmaals dus: een topscope!

2 artikel(en)

Alternatieven voor Swarovski ATS 80 HD
Swarovski ATS 80 HD

Swarovski ATS 80 HD

€ 2.070,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops