Sunbounce

Sunbounce is professioneel leverancier van uitrustingen voor topfotografen die premium-klasse licht versterkers gebruiken bij hun fotoshoots. Sunbounce is gevestigd in Lüneburger Heide en werd opgericht door Wolfgang-Peter Geller in 1999. Geller is een fotoverslaggever en reclame-, reizen- en modefotograaf. Hij ontving talloze onderscheidingen, waaronder twee keer de World Press Photo Award. Bekijk het ruime Sunbounce assortiment.

Sunbounce

1-18 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor iedere situatie de juiste accessoire

Sunbounce is het eerste volledig inklapbare licht versterkingssysteem voor fotografen en filmmakers. De Sunbounce is zo licht als een veertje, opvouwbaar en zeer compact: makkelijk te vervoeren. De verschillende componenten kunnen gecombineerd worden om met alle verlichtingssituatie om te kunnen gaan. Sunbounce helpt u bij het verminderen van licht van lampen, flitskoppen, ramen of zonlicht.

Sunbounce Mini Scherm Zebra/Wit

Het zig-zag zilver en goud gecoate oppervlak van dit Sunbounce Mini Scherm reflecteert het licht met een warme tint. De kleurtemperatuur wordt verminderd met ongeveer 400 graden Kelvin waardoor het gereflecteerde licht als zonlicht overkomt. Ideaal voor een warme huidskleur bij portretfotografie.

Sunbounce Sun-Mover

De Sun Mover van California Sunbounce dankt zijn unieke eigenschappen aan een PermaTense systeem. PermaTense bestaat uit een combinatie van een sterke, stalen veer en een bijzonder elastisch doek. Deze combinatie houdt de reflector onder een constante spanning en zorgt voor een volkomen vlak reflectiescherm met een enorme lichtopbrengst.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops