Sun Sniper

In 2009 werd Sun Sniper opgericht door Wolfgang-Peter Geller, professioneel fotograaf en tevens eigenaar van Sunbounce GmbH. Geller was twee keer winnaar van de World Press Photo Award. In het ontwerpen van het ultieme Sniper-STRAP systeem liet de eigenaar van Sun Sniper zich inspireren door de Amerikaanse Cavalry Carbine 1885 Sling, geproduceerd in Rock Island Arsenal. Sun Sniper-STRAP is de nieuwe generatie van veilige, snelle, soepele en ultra comfortabele camera ondersteuning voor professionele fotografen.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Sun Sniper Strap One

De Sun Sniper Strap is een zeer comfortabele camera strap die speciaal is ontwikkeld voor professionele fotografen. De strap heeft een ingebouwd dempingssysteem om het schokken van de camera te voorkomen wanneer deze uit de hand glijdt. Met de Sun Sniper One wordt het dragen van uw camera nóg prettiger. Doordat het zwaartepunt van de camera verplaatst wordt, zult u gemakkelijker grotere objectieven meenemen. Het draaggewicht van de Sun Sniper One bedraagt 1,5 kg. Mocht uw uitrusting meer wegen, dan is de Sun Sniper Pro of Pro II voor u geschikt.

Sun Sniper Triple-Press Harness

Deze comfortabel ontworpen Sun Sniper is zeer geschikt voor nieuws-, bruiloft- en sportfotografen. Het harnas is gemaakt voor twee digitale spiegelreflexcamera's en één kleinere camera. In plaats van de compact camera kunt u ook een verrekijker meenemen. Met de Sun Sniper Triple-Press Harness kunt u al uw apparatuur veilig meenemen.

Sun Sniper Backpack Strap

Wanneer u onderweg bent met een volgepakte rugzak, kan het dragen van een camera aan een extra draagriem als hinderlijk ervaren worden. De Sun Sniper Backpack Strap heeft dezelfde werking als een standaard camera strap, maar deze maakt u vast aan uw rugzak. U hoeft hiermee dus niet meer met een rugtas én een camerariem rond te lopen. Het draaggewicht van de Sun Sniper Backpack Strap is 5 kg.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops