Strobist

Bij strobist fotografie gebruikt u een opzetflitser, zonder dat deze is bevestigdop uw camera. In plaats daarvan plaatst u de flitser overal waar u maar wilt en bedient u de flitser op afstand met een kabel of draadloze trigger. Dit geeft u de vrijheid om te spelen met flitslicht. Doordat u niet rechtstreeks op het onderwerp flitst, verbetert de belichtingskwaliteit van uw foto’s aanzienlijk. In ons assortiment vindt u handige hulpmiddelen die een must zijn voor iedere strobist fotograaf.

1-18 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Flitsers voor strobist fotografie

Een flitser is een belangrijk item voor de strobist fotograaf. Het is aan te raden om een flitser te kiezen die u handmatig kunt instellen. Daarnaast is het handig om te kiezen voor een flitser met een oplaadbare accu. Met zo’n flitser kunt u geheel draadloos licht creëren én dit op elke locatie. Dus geen gedoe met kabels, wat een flitser met oplaadbare zeer geschikt maakt voor outdoor fotoshoots.

Draadloos flitsen

Wilt u echt draadloos flitsen, dan biedt een draadloze triggerset uitkomst. Zo’n set bestaat uit een zender en ontvanger, waardoor een flitskabel overbodig wordt. Het is bij de aanschaf van een triggerset wel aan te raden om te letten op het bereik van de set. Zo weet u precies op welke afstand u de flitser(s) kunt plaatsen.

Creatief flitsen

Er zijn diverse accessoires beschikbaar die ervoor zorgen dat u creatief met flitslicht aan de slag kunt. Deze accessoires kunt u ook gebruiken bij strobist fotografie. Denk bijvoorbeeld aan softboxen, reflectoren, barn doors en diffusors. Met deze accessoires wordt het licht op verschillende manieren verspreid, waardoor u steeds een ander effect creëert.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops