Sony cybershot

Of u op zoek bent naar een Sony camera om al uw bijzondere herinneringen vast te leggen of naar een Sony camera om uw hobby naar een hoger plan te tillen, binnen de Sony Cybershot serie zult u altijd een camera vinden die aan uw wensen voldoet.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De point and shoot Cybershots

Met deze Sony Cybershots is het makkelijk om een mooie foto te maken, of een vloeiende full HD video. Gewoon mikken en klikken. De Sony compact camera's zijn klein, maar beschikken toch over een krachtige sensor en heldere lens met meerdere malen optische zoom. De duurdere modellen beschikken zelfs over Wi-Fi, zodat je direct je beelden kunt delen met vrienden en familie.

Cybershot met superzoom

Haal met je Sony Cybershot dichtbij wat ver weg is. De DSC-HX400 heeft zelfs een optische zoom van 60x. Een behoorlijk bereik, maar dankzij het comfort van een DSLR-vormgeving en de Optical SteadyShot kan je toch foto's maken zonder behulp van een statief. je kan er ook voor kiezen om een klein formaat met een superzoom te combineren. De Sony Cybershot HX-60V is uiterst compact, maar geeft je toch een 30x optische zoom in handen.

Cybershot voor de professional

Sony heeft zelfs enkele Cybershots voorzien van een fullframe sensor. Deze compact camera's uit het topsegment hebben alles in zich wat de veeleisende en professionele fotograaf verwacht. Krachtige BIONZ-processors, Zeiss-lenzen en maximale controle door de handmatige instellingsmogelijkheden. Bij de Sony Cybershot DSC-RX1R II is de optische Low Pass-filter achterwege gelaten, waardoor de 42 MP Exmor sensor zeer heldere foto's en video creëert.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops