Sony

Het merk Sony is opgericht in 1946. De oprichters leerden elkaar kennen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het begon met het uitvoeren van reparaties, waarna de oprichters gingen pionieren op het vlak van elektronica. Dit had als doel om innovatieve producten voor nieuwe markten te creëren. Zo stond Sony aan de basis van de walkman. Sony bereikte hiermee een groot marktaandeel in het segment consumentenelektronica.

Sony Cashback

Tweedehands

Naast nieuwe Sony fotoapparatuur vindt u bij ons ook tweedehands camera's, lenzen en overige producten van sony. 

Meer tweedehands Sony

Sony demo

Demo

De Sony demoproducten hebben in onze winkel gestaan of zijn uit de verpakking geweest. U heeft recht op de reguliere garantie.  

Meer Sony demo's

Lease

Ontdek alle mogelijkheden van Sony met onze leaseservice. Voor een vast bedrag per maand least u apparatuur van Sony. 

Meer over Sony lease

Marly van der Velden - Sony A6000

Marly van der Velden - Sony A6000

Actrice Marly van der Velden ging op vakantie en nam de Sony Alpha A6000 mee. Met deze systeemcamera mist u nooit meer het perfecte moment! 

Lees meer

Imaging Edge van Sony nu beschikbaar

Imaging Edge van Sony nu beschikbaar

Het softwarepakket Imaging Edge van Sony is vanaf nu gratis te downloaden. Met dit pakket krijgt u nog meer creatieve mogelijkheden. 

Lees meer

Gebruikerstest: Sony Zeiss 35mm F1.4

Gebruikerstest: Sony Zeiss 35mm F1.4

Bij een concert- en evenementfotograaf mag een goede reportagelens niet ontbreken.Maaike Ronhaar ging op stap met de Sony Zeiss 35mm F1.4 en was gelijk verkocht. De lens maakt indruk door zijn robuuste uiterlijk en de heldere foto’s. 

Lees meer

De kracht van Sony

Het merk Sony staat wereldwijd bekend als hightech speler in het vervaardigen van audiovisuele producten. Sony is groot geworden door de realisatie van een marktleidende positie in Japan. Sony wil inspireren en de nieuwsgierigheid van consumenten prikkelen. Met alles wat Sony doet, wil zij een bepaalde snaar raken. Door grenzeloze passie in het gehele proces creëert Sony unieke nieuwe culturen en ervaringen.

Sony assortiment

Bent u hobby- of professioneel fotograaf? Sony heeft voor ieder type fotograaf een geschikte camera. Van Sony Cybershot tot de EISA-award winnende Sony A7 Mark II. Wilt u liever bewegend beeld vastleggen? Bekijk de professionele videocamera’s van Sony. Maak uw uitrusting compleet met tal van Sony lenzen en een uitgebreid assortiment camera- en video accessoires. Al deze accessoires bergt u snel en veilig op in een Sony cameratas.

Sony product kopen?

In de webshop vindt u een zeer ruim Sony assortiment, met onder andere de Sony Cybershot. Bestelt u uw Sony product op een werkdag voor 21:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u graag van een passend Sony advies voorzien.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops