Sony

Sony heeft een groot marktaandeel in het segment consumentenelektronica. Het merk staat bekend om haar televisies en audio, maar ook voor fotografieapparatuur kunt u bij Sony terecht. Het merk wil inspireren en de nieuwsgierigheid van consumenten prikkelen. Hierbij speelt innovatie een belangrijke rol. Dankzij het brede assortiment met Sony fotocamera’s en videocamera’s is het merk geschikt voor beginnende, gevorderde en professionele foto- en videografen.

Tweedehands

Naast nieuwe Sony fotoapparatuur vindt u bij ons ook tweedehands camera's, lenzen en overige producten van sony. 

Meer tweedehands Sony

Sony demo

Demo

De Sony demoproducten hebben in onze winkel gestaan of zijn uit de verpakking geweest. U heeft recht op de reguliere garantie.  

Meer Sony demo's

Lease

Ontdek alle mogelijkheden van Sony met onze leaseservice. Voor een vast bedrag per maand least u apparatuur van Sony. 

Meer over Sony lease

Macrofotografie: de kracht van emotie

Macrofotografie: de kracht van emotie

Macrofotografie en dierfotografie zijn technische onderwerpen, maar techniek is niets zonder ...

Lees meer

Beauty and the beast

Beauty and the beast

Kikkers, padden, spinnen en schorpioenen. Waarschijnlijk krijg je hier al de kriebels van voordat je deze dieren van dichtbij bekijkt. Jammer...

Lees meer

Een krachtpatser in zakformaat

Een krachtpatser in zakformaat

De Sony Cyber-shot DSC-RX100 VI is een krachtpatser in zakformaat die wordt gekenmerkt door een indrukwekkende reeks stilstaande beelden en videomogelijkheden.

Lees meer

Sony vlogcamera's

De kracht van Sony

Het succesverhaal van Sony begon in 1946 met de reparatie van radio’s. Al vanaf het begin was het de bedoeling om te pionieren op het vlak van elektronica. De oprichters wilden dit realiseren door het produceren van innovatieve producten en het aanboren van nieuwe markten. Inmiddels is Sony wereldwijd bekend als hightech fabrikant van audiovisuele producten. Door de grenzeloze passie in het gehele proces creëert Sony unieke nieuwe culturen en ervaringen.

Sony fotocamera’s en videocamera’s

Het innovatieve karakter van Sony vindt u terug in de techniek waarmee de camera’s uitgerust zijn. Niet voor niets wordt Sony steeds vaker genoemd binnen de fotografiewereld. In ons assortiment vindt u de volgende Sony camera’s en benodigdheden:

Naast Sony fotocamera’s en videocamera’s vindt u bij ons dus ook Sony objectieven. Maak uw uitrusting compleet en haal zo nog meer fotografie- en filmplezier uit uw Sony fotoapparatuur!

Sony product kopen?

Bent u hobby- of professioneel fotograaf? Sony heeft voor ieder type fotograaf een geschikte camera. Wilt u liever bewegend beeld vastleggen? Ook dan bent u bij Sony aan het juiste adres. Met Sony heeft u als fotograaf en videograaf tal van mogelijkheden. In de webshop vindt u een zeer ruim Sony assortiment.

Overtuigd van de kracht van Sony? Koop uw nieuwe Sony product dan bij Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops