Sony lease

In samenwerking met Sony en BNP Paribas Leasing Solutions, bieden wij u de mogelijkheid om tegen 0 % rente een Sony Pro Cam, full frame spiegelreflex-, systeem-, of compactcamera (en bijhorende lenzen) te leasen. Bekijk hier alle producten die u kunt leasen. Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Sony camera

Met een Sony full frame E-Mount systeemcamera geniet u van het allerbeste op fotografiegebied, maar dan in een compacte vorm. De camera's zijn voorzien van de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijk en u kunt kiezen uit een ruime selectie lenzen.

Bekijk de Sony full frame camera's

Sony lens

De A-serie full frame camera's van Sony werken natuurlijk het beste met een full frame lens. En daarvoor heeft Sony niet alleen de G-serie lenzen ontworpen, maar heeft het ook de samenwerking gezocht met Carl Zeiss. In beide gevallen de allerbeste optiek.

Bekijk de Sony full frame lenzen

Hoe werkt Sony Imaging Lease: 4 eenvoudige stappen:

 1. Maak een keuze uit één of meerdere van de geselecteerde producten. Financiering via de huur- of leaseformule is mogelijk vanaf een investering van € 1.000.
 2. U kunt kiezen uit een financieringsperiode van 24 of 36 maanden.
 3. U kunt kiezen tussen een huurformule (operational lease) of een financiële leaseformule.
 4. U dient uw financieringsaanvraag in. Hiervoor heeft u onder meer een geldig ondernemingsnummer nodig dat ouder is dan 12 maanden en een geldig legitimatiebewijs. Wij dienen uw aanvraag ter goedkeuring in bij BNP Paribas Leasing Solutions. Zodra deze is goedgekeurd wordt uw aanvraag via ons afgehandeld.

Wat is de huurformule (operational lease):

Wanneer u voor de huurformule kiest dan huurt u de apparatuur van onze partner BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoeft u de apparatuur niet op uw balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heeft u de mogelijkheid om nieuwe apparatuur uit te zoeken.

In het kort

 • 0% rente
 • Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
 • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
 • Iedere twee of drie jaar een nieuwe financiering mogelijkheid waardoor u steeds gebruik maakt van de allernieuwste Sony apparatuur

Voorbeeld berekening Huur

 • investering                                      € 3.400,00 (excl. BTW)
 • termijn bij 24 maanden                   € 141,66 per maand (excl. BTW) 
 • termijn bij 36 maanden                   € 94,44 per maand (excl. BTW) 


Daarnaast betaalt u per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten.

Wat is Financiële lease:

Wanneer u voor Financiële lease kiest kunt u eigenaar worden van de apparatuur aan het einde van het contract door het lichten van de aankoopoptie. Via de financiële lease investeert u in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. U vermeldt de investering op uw balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle leasetermijnen krijgt u van BNP Paribas Leasing Solutions de aankoopoptie aangeboden ter waarde van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze aankoopoptie bent u eigenaar van de apparatuur.

In het kort

• 0% rente
• Vaste maandelijkse kosten, vooraf betaalbaar (bij begin van de maand) 
• BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
• Koopoptie van 5% aan het einde van de leasetermijn

Voorbeeld berekening Financiële lease

 • investering                                     € 3.400,00 (excl. BTW)
 • termijn bij 24 maanden                  € 141,66 per maand
 • termijn bij 36 maanden                  € 94,44 per maand


Daarnaast betaalt u per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops