Sony lease

In samenwerking met Sony en BNP Paribas Leasing Solutions, bieden wij u de mogelijkheid om tegen 0% rente een Sony Pro Cam, full frame spiegelreflex-, systeem-, of compactcamera (en bijhorende lenzen) te leasen. Bekijk hier alle producten die u kunt leasen. Neem contact met ons voor een offerte op maat.

Sony camera

Met een Sony full frame E-Mount systeemcamera geniet u van het allerbeste op fotografiegebied, maar dan in een compacte vorm. De camera's zijn voorzien van de nieuwste technieken, gebruiksvriendelijk en u kunt kiezen uit een ruime selectie lenzen.

Bekijk de Sony full frame camera's

Sony lens

De A-serie full frame camera's van Sony werken natuurlijk het beste met een full frame lens. En daarvoor heeft Sony niet alleen de G-serie lenzen ontworpen, maar heeft het ook de samenwerking gezocht met Carl Zeiss. In beide gevallen de allerbeste optiek.

Bekijk de Sony full frame lenzen

TWEE LEASEVORMEN

U kunt kiezen uit twee verschillende leasevormen, te weten financial lease en operational lease. Hieronder vindt u een uitgebreide toelichting op de beide leasevormen. 

Financial Lease

Financial lease is mogelijk vanaf een investering van € 5.000,- (exclusief BTW). Bij een financial lease leent u een bepaald bedrag van de leasemaatschappij en betaalt dit in maandelijkse termijnen met een rentevergoeding weer terug.

De maximale looptijd voor financial lease bedraagt 36 maanden een kortere looptijd is uiteraard mogelijk.

Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst bent u geen juridisch eigenaar, dit is de leasemaatschappij, maar kunt u fiscaal gezien wel afschrijven over de investering. Na het einde van de looptijd en betaling van de laatste leasetermijn (slottermijn) gaat het juridisch eigendom over naar u.

Gedurende de looptijd van de financial leaseovereenkomst bent u zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van de apparatuur en het onderhoud en eventuele reparaties. Uiteraard heeft u wel de normale garantie zoals die op nieuwe fotoapparatuur van toepassing is.

Operational Lease

Operational lease is mogelijk vanaf een investering van € 5.000,- (exclusief BTW). Gedurende de looptijd huurt u de apparatuur tegen betaling van maandelijkse leasetermijnen en krijgt daarmee de beschikking over de nieuwste apparatuur.

De looptijd is bij operational lease altijd 36 maanden. Bij operational lease blijft het juridisch en economisch eigendom bij de leasemaatschappij. U huurt gedurende de looptijd van 36 maanden uw apparatuur tegen een vooraf vastgestelde leasetermijn.

De maandelijkse leasetermijn bestaat uit het verschil tussen de nieuwwaarde en de vastgestelde restwaarde van de apparatuur na 36 maanden. De restwaarde bedraagt maximaal 25% van de initiële investering en kunnen wij in onderling overleg met u vastleggen. De leasemaatschappij dient voor het aangaan van de leaseovereenkomst wel akkoord te gaan met de voorgestelde restwaarde.

Omdat u bij een operational lease niet het volledige bedrag van de investering terug hoeft te betalen gedurende de looptijd, zal de maandelijkse leasetermijn lager zijn dan bij een financial lease.

Bij een operational lease wordt u geen juridisch- en economisch eigenaar van de apparatuur. U kunt de investering dus niet activeren op de balans en dus ook niet fiscaal afschrijven. Wel kunt u de BTW op de maandelijkse leasetermijnen aftrekken omdat u de apparatuur voor de uitoefening van uw beroep gebruikt. Aan het einde van de looptijd van het leasecontract levert u de apparatuur weer in of kunt erover kiezen om de apparatuur over te nemen tegen een vooraf vastgesteld bedrag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om nieuwe apparatuur aan te schaffen en hiervoor een nieuwe leaseovereenkomst aan te gaan. Zo beschikt u altijd over de nieuwste apparatuur.

Om u een indicatie te geven van maandtermijnen en rentepercentages vindt u onderstaand een aantal rekenvoorbeelden.

Rekenvoorbeeld 1

Sony Alpha 7R II Body (E-Mount) + Sony 24-70mm F2.8 FE GM Full Frame + Sony VG-C2EM Batterijgrip, financial lease 36 maanden, geen slottermijn

De huidige prijs van bovenstaande configuratie bedraagt € 6127,-. Exclusief BTW is dit € 5.063,64.

De maandelijkse leasetermijn bedraagt in dit geval € 159,-. De effectieve rente bedraagt 8,5%.

Rekenvoorbeeld 2

Sony Alpha 7s Mark II Body + Sony 28-135mm F4.0 G Power Zoom OSS E-Mount Full Frame, financial lease 36 maanden, geen slottermijn

De totale prijs van deze configuratie bedraagt € 6.298,-. Exclusief BTW is dit € 5.204,96

De maandelijkse leasetermijn bedraagt in dit geval € 164,-. De effectieve rente bedraagt 8,5%. 

Rekenvoorbeeld 3

Sony PXW-FS7 + FE 28-135mm, operational lease 36 maanden, slottermijn 25%.

De totale prijs van deze configuratie bedraagt momenteel € 10.699,-. Exclusief BTW is dit € 8.842,15. Een slottermijn van 25% komt overeen met 2.210.54. De leasetermijn bedraagt in dit geval € 223,-. De effectieve rente bedraagt 8,5%.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops