Snuittas

Een snuittas is specifiek bedoeld om uw spiegelrefelexcamera met objectief mee te nemen en te beschermen. Door de specifieke vorm van een spiegelreflexcamera met objectief heeft de nsuittas een bijzonder uiterlijk. De snuittas is breed van boven en smal van onderen. Dankzij de unieke vorm kunt u uw camera als combinatie meenemen op pad, zodat u direct klaar bent om te fotograferen. U bent geen extra tijd kwijt aan het monteren van het objectief aan de camera. 

1-18 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Snuittas is een toplader

De snuittas kunt u van boven in laden en uw camera van boven uit de tas halen. Door de specifieke vorm past de camera met objectief er maar op 1 manier in: met het objectief naar beneden. U kunt hierdoor heel makkelijk de camera uit de snuittas halen door de body te pakken en heeft u uw camera meteen in de optimale positie vast.

Wat neemt u mee in de snuittas?

Een snuittas is over het algemeen niet groot en biedt ruimte voor één body met objectief en eventueel een extra accu of andere kleinere accessoires. Er zijn ook snuittassen met een langere snuit, zodat u een body met een groter zoomobjectief kunt meenemen. Snuittassen zijn daarom vooral een goede keuze als u niet meer dan één combinatie op pad meeneemt.

Koop uw snuittas online

We hebben een ruim assortiment snuittassen. Koop uw snuittas online!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops