Sling bag

Een camera sling bag is een rugzak met een hengsel die u, net als een schoudertas, over uw schouder draagt. Het grote verschil met een schoudertas is dat u een camera sling bag kruislings draagt. Een camera sling bag is een kruising tussen een camera rugzak en een schoudertas. U draagt de tas op uw rug, maar het hengsel draagt u net als een sjerp, kruislings over het bovenlichaam. Op deze manier kan een camera sling bag niet van uw schouder afglijden, wat weer ten goede komt aan het draagcomfort. Een sling bag is een goede keuze voor zowel lange wandelingen als korte tripjes.

1-18 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Flexibele mogelijkheden met de sling bag

Een sling bag is een combinatie van een camera rugzak en een schoudertas. De sling bag kunt u dragen als rugzak op het moment dat u de camera niet nodig heeft. U kunt de tas ook dragen als een schoudertas, wanneer u uw camera dichtbij u wilt dragen om hem snel te kunnen pakken.

Sling bag biedt gebruiksgemak

Als u de camera wilt pakken, dan trekt u aan het hengsel zodat de sling bag voor uw buik komt. De rits is zo geplaatst dat u heel eenvoudig en snel uw camera uit de tas kunt pakken. U kunt dus met een sling bag uw camera uit de tas halen, zonder deze eerst van u af te doen.

Koop uw sling bag online

We hebben een ruim assortiment sling bags.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops