Sigma compact camera

De Sigma compact camera is gemaakt voor de meest pure, artistieke fotograaf. De compact camera’s hebben een unieke beeldsensor. Deze sensor registreert kleuren verticaal in plaats van horizontaal. De rode, groene en blauwe pixels worden hierdoor apart geregistreerd en gecombineerd. Dit resulteert in scherpere afbeeldingen met betere kleurgradaties. Kortom, met de compact camera van Sigma maakt u de meest adembenemende foto’s. 

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Oogverblindende beeldkwaliteit met Sigma

Voor opnamen bij weinig licht heeft de camera een ISO-gevoeligheidsbereik van 100-6400 waardoor u volledige controle heeft over uw belichting. De compact camera van Sigma kan zowel volautomatisch als handmatig scherpstellen.

Daarnaast is de camera sneller doordat hij de bestandsgrootte verkleint en de resolutie verhoogt. Deze snelheidsverhoging is ook te danken aan de Third-Layer Responsive Ultimate Engine. De processor is geoptimaliseerd voor het verwerken van de complexe beeldgegevens die door de sensor zijn opgenomen. Hierdoor produceert u met een Sigma compact camera hoogwaardige en oogverblindende beelden.

Kenmerken Sigma compact camera

  • Foveon beeldsensor
  • Geschikt voor diverse fotografiesoorten
  • Ergonomisch vormgegeven compact camera

Een Sigma compact camera kopen

Heeft u interesse in een compact camera van Sigma? Bekijk dan het assortiment en kies de camera die het beste bij uw wensen past. Bestelt u vandaag uw camera online en is deze op voorraad, dan ontvangt u morgen al uw nieuwe compact camera. U kunt ook één van onze winkels bezoeken en een passend advies vragen bij één van onze kundige winkelmedewerkers.

Bent u benieuwd naar de compact camera’s van Sigma? Bekijk dan het assortiment van Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops