Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 189,00

Special Price € 149,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT

Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT

Dit hoogwaardige standaard objectief is exclusief ontworpen voor compacte systeem camera's en heeft een beeldhoek die gelijk staat aan die van een 60 mm objectief (gelijkwaardig 35 mm brandpuntafstand) op de MFT Mount systemen.

Twee gegoten asferische lenzen, inclusief een dubbelzijdige asferische lens, zorgen voor een uitstekende correctie van alle soorten aberraties. Het interne focussysteem corrigeert de fluctuaties van aberratie om de beeldkwaliteit in stand te houden, ongeacht de brandpuntafstand. Sigma's super Multi-laags Coating vermindert de flare en ghosting en zorgt voor een hoog contrast, ook bij de maximale diafragmaopening.

Het superieure telecentrische optische ontwerp verbetert de beeldkwaliteit in het volledige frame. Het optische ontwerp zorgt er ook voor dat het objectief compact en licht is. Dit objectief is uitgerust met een nieuw ontwikkelde lineaire AF (autofocus) motor, die de lenselementen direct beweegt, zonder dat er tandwieltjes of andere aangestuurde mechanica nodig zijn. Dit systeem zorgt voor een accurate en stille auto-focus, wat het objectief geschikt maakt voor zowel filmen als fotograferen.

Het objectief heeft een afgerond 7 lamellen diafragma, wat een aantrekkelijk bokeh creëert in de onscherpe delen van de foto.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Technische details
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT
Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT

Sigma 30mm F2.8 DN SE/MFT

Normale prijs: € 189,00

Special Price € 149,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops