Services & Diensten

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Op onze webshop en in onze vestigingen in Den Ham en Turnhout (België) bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Zoals u van ons mag verwachten, besteden wij veel aandacht aan service. 

Camera leasen

Camera leasen

Professionele fotoapparatuur is vaak zeer kostbaar. Er kunnen tijden zijn dat u zo'n investering moet uitstellen, terwijl u wel voldoende opdrachten binnenkrijgt. In dat geval is camera lease een prima alternatief. U kunt bij ons van verschillende merken een camera en bijpassende lenzen leasen. 

Camera leasen

Camera huren

Camera huren

Onze verhuurservice biedt u de mogelijkheid om een groot assortiment fotoapparatuur te huren tegen een interessante vergoeding. Zo kunt u comfortabel uw foto-opdracht uitvoeren of een interessant toestel eerst uitproberen voordat u overgaat op een definitieve aankoop.

Camera huren

Tweedehands camera

Tweedehands camera

De technologie op het gebied van fotografie gaat snel. Camera's volgen elkaar in hoog tempo op. Steeds meer mensen kiezen voor een tweedehands camera of objectief. Tweedehands artikelen zijn goed werkende producten, bij inname gecontroleerd door professionals en inclusief 1 jaar garantie.

Bekijk het tweedehands aanbod

Team

sensor reiniging

Sensorreiniging

U kunt in onze winkel de sensor van uw camera, met volledig opgeladen accu, professioneel laten reinigen. Voor de sensorreiniging hoeft u niet te reserveren. Wij kalibreren ook lenzen. Voor de lenskalibratie moet u wel een afspraak maken.

Meer informatie

reparatie

Reparatie van uw camera

Heeft u een defect artikel dat u wilt laten repareren? Wij regelen dit graag. Houd er rekening mee dat de een reparatie gemiddeld 4 weken duurt. We hebben een stappenplan gemaakt, waarin we uitleggen hoe u een product ter reparatie kunt aanbieden.

Product ter reparatie aanbieden

apparatuur inruilen

Apparatuur inruilen

U kunt bij ons ook uw foto-apparatuur aanbieden voor inruil. Wij bieden altijd een eerlijke prijs, al dan niet in de vorm van korting op een eventuele nieuwe aanschaf. Wilt u uw apparatuur inruilen? Neem het mee naar onze winkel en wij doen u een passend voorstel.

Lees alles over inruilen

Evenementen

Garantie

Standaard garantie

U krijgt op alle nieuwe artikelen standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gedurende de garantieperiode regelen wij alles wat nodig is om uw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees alles over garantie

Garantie

5 jaar garantie

Bij ons profiteert u nu van maar liefst 5 jaar garantie op alle spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compactcamera's, videocamera's, objectieven en monitors met een aankoopbedrag van € 200 of meer! In 3 simele stappen profiteert u van 5 jaar garantie!

Lees alles over 5 jaar garantie

Care Plan

Care Plan

Kiest u voor ons Care Plan, dan kiest u voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor uw waardevolle apparatuur. U bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. 

Lees alles over het Care Plan

Firmware update

Firmware updaten

Firmware zorgt ervoor dat uw camera volledig functioneert en dat alle knoppen doen wat ze moeten doen. De fabrikanten van foto- en videocamera's optimaliseren de firmware regelmatig. U heeft de mogelijkheid om de firmware kosteloos te updaten.

Update uw firmware

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Bij ons groot productaanbod hoort ook een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je bij ons nooit te veel betaalt! Mocht je toch nog een product ergens anders goedkoper tegenkomen, laat het ons dan weten. Bij Foto Konijnenberg maak je altijd de beste deal!

Lees hier alles over de laagste prijsgarantie

Zakelijk

Zakelijk bestellen

Wilt u als bedrijf producten bestellen bij Foto Konijnenberg? Wij denken graag met u mee en willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij onze zakelijke klanten een aantal voordelen aan.


Bekijk alle inspiratiepagina's

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops