Sealife

Al meer dan 25 jaar heeft SeaLife onderwatercamera’s, lenzen en accessoires gemaakt waarmee u de onderzeese wereld op een opmerkelijke manier kunt vastleggen en bewaren. De camera’s zijn ontwikkeld voor beginnende snorkelaars en voor de ervaren duikers. Met de robuuste en duurzame constructie van de SeaLife onderwatercamera’s kunt u in elke situatie de meest prachtige beelden vastleggen.

Sealife

1-18 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 45

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ruim assortiment van SeaLife

Het selecteren van een onderwatercamera van SeaLife is eenvoudig. SeaLife heeft meerdere modellen, die u alles bieden wat u nodig heeft om fraaie en goed belichte foto’s en video’s te maken. Daarnaast heeft SeaLife diverse accessoires om nog meer uit uw onderzeese fotografie te halen. Denk hierbij aan close-up lenzen, foto- en videolampen en opladers.

Kenmerken SeaLife onderwatercamera

  • Robuust en duurzaam ontwerp
  • Zowel voor de beginner als voor de ervaren duiker
  • Scherpe en kleurrijke onderwaterbeelden

Een SeaLife product kopen

Met de producten van SeaLife legt u herinneringen uit een ‘andere wereld’ op een eenvoudige en creatieve manier vast. Bekijk het ruime assortiment van SeaLife en koop een product die het beste op uw wensen aansluit. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u een passend advies bij uw aankoop van een SeaLife product.

Bent u benieuwd naar de producten van SeaLife? Dan bent u bij Foto Konijnenberg aan het juiste adres!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops