Schouderstatief

Een schouderstatief is speciaal ontworpen om uw camera te laten rusten op uw schouder. Dit type statief is voorzien van een speciale schoudersteun die extra ondersteuning biedt tijdens het filmen. Doordat het gewicht van uw camera-apparatuur wordt verdeeld over uw lichaam, kunt u comfortabeler en stabieler filmen. Daarnaast heeft u met een schouderstatief meer bewegingsvrijheid ten opzichte van een tripod. Dit maakt het mogelijk om snel te schakelen tussen verschillende standpunten en horizontale en verticale beelden.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Vloeiende bewegingen

De schouderstatieven in ons assortiment zijn uitgerust met twee handvaten. Met deze handvaten kunt heel eenvoudig de filmrichting bepalen van de camera. Op deze manier kunt u de camera in verschillende richtingen positioneren in een vloeiende beweging. Een schouderstatief is ideaal wanneer u wilt filmen op drukke locaties, omdat u door de bewegingsvrijheid snel kunt inspringen op diverse situaties.

Stabiele videobeelden, ook met zwaardere apparatuur

Het gebruik van een schouderstatief maakt het aangenamer om te werken met zwaardere camera-apparatuur . Doordat uw videocamera rust op uw schouder, kunt u ook met zwaardere en grotere apparatuur vloeiende en gecontroleerde bewegingen maken. Bovendien voorkomen schouderstatieven ongewenste handtrillingen die veroorzaakt worden door het gewicht van uw videocamera. Maar ook wanneer u met lichtere apparatuur werkt, is een schouderstatief een uitkomst. Zeker wanneer u een langere tijd wilt filmen, is een schouderstatief de oplossing om uw armen te ontlasten.

Contragewicht

Voor extra gemak en stabiliteit kunt u gebruik maken van contragewichten. Dit is met name prettig wanneer u werkt met zwaardere apparatuur. Het contragewicht zorgt ervoor dat uw camera in balans blijft en dat trillende beelden tot een minimum worden beperkt.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops