ProAm

ProAm is in 2003 opgericht, nadat de oprichters gewerkt hebben in de video- en filmindustrie. Hierbij hebben zij de uitdaging ervaren van het gebruik van camera montage-apparatuur. Na bijna een jaar bezig te zijn met de ontwikkeling, hebben zij hun eerste product op de markt gebracht: 's werelds eerste camera crane die geen gereedschap nodig was voor de instellingen.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

ProAm's missie

ProAm heeft als missie om het gemakkelijk te maken om geweldige video's te maken en ongelooflijke films te creëren door de productie van goed ontworpen, superieure kwaliteit crane- en jibsystemen voor high-end hobbyisten, professionele fotografen en filmmakers. ProAm vindt dat de volgende generatie een boost geven niet alleen de industrie helpt, maar dat het ook leuk is. Ieder jaar geeft ProAm studenten een podium bij het International Student Film Competition waar zij zowel prijzen voor zichzelf als voor hun school kunnen winnen.

ProAm DVC210 Camera Crane/Jib

Met de ProAm DVC210 Camera Crane kunt u zelf crane shots maken, ook zonder groot filmbudget. De DVC210 is speciaal ontworpen voor gebruik met spiegelreflexcamera's. Deze ProAm Camera Crane is zo licht en veelzijdig, dat u deze kunt gebruiken voor al uw filmopnames. De pans, zoom-ins en dolly-styles zien er zeer soepel uit, iets wat handheld niet mogelijk is.

ProAm Pro Tripod Legs & Bag Kit

De ProAm Pro Tripod Legs & Bag Kit voorziet uw professionele HD-camera's van het veilige gevoel op elk denkbaar terrein, wat het tot een perfecte aanvulling op een Manfrotto 501HDV of 503DV hoofd. Gezien het draagvermogen en gewicht is de ProAm Pro uitermate bruikbaar te noemen. Deze ProAm Pro is in zijn geheel uit te breiden tot een lengte van 160mm. In samenhang met de meegeleverde reistas zeer geschikt voor op vakantie of voor shoots op locatie!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops