Powerbank

Een powerbank is een draagbare energiebron waarmee u diverse elektrische apparaten kunt opladen. Het voordeel van een powerbank is dat u tablets, smartphones, laptops en andere apparaten altijd en overal kunt voorzien van energie. Dit komt goed uit als u veel reist of als u bijvoorbeeld op een festival bent. Dus wilt u niet met een lege accu komen te staan? Ga dan goed voorbereid op pad en neem een powerbank mee! Zo weet u zeker dat uw smartphone of tablet u niet aan het einde van de dag in de steek laat.

1-18 van 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-18 van 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Powerbank opladen

Een powerbank kan natuurlijk niet zomaar een ander apparaat voorzien van energie. Deze draagbare oplader dient allereerst zelf voorzien te worden van stroom. De meeste powerbanks kunt u via het stopcontact opladen. Zodra de powerbank is opgeladen, kunt u er andere apparaten aan koppelen via een usb-kabel. Echter, het is per powerbank afhankelijk welke elektrische apparaten het kan opladen. Houd hier dus rekening mee bij de aanschaf van deze draagbare laders.

Het gemak van een draagbare oplader

De powerbanks in ons assortiment hebben een compact en lichtgewicht design. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om uw smartphone in uw jaszak op te laden met de powerbank. Zo blijft uw smartphone binnen handbereik, kunt u het blijven gebruiken én wordt het ook nog eens voorzien van nieuwe energie. Kortom, van een powerbank heeft u ontzettend veel gemak en zal het gebruikersplezier van uw elektrische apparaten alleen maar vergroten.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops