Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 99,99

Special Price € 59,95

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon

Pocket Wizard ZoneController Nikon

De AC3 ZoneController biedt draadloze remote controle van meerdere flitseropstellingen. Met deze unit kunt u 3 onafhankelijke zones, flitseropstellingen, van afstand instellen en controleren. De ZoneController geeft de fotograaf de vrijheid om de output van de flitser onafhankelijk in te stellen of hij nu werkt in E-TTL of Manual mode.

De ZoneController is kleiner dan de MiniTT1 en wordt in de hotshoe van de MiniTT1 of FlexTT5 geschoven. Door gebruik te maken van de Control-TL ‘taal', kan de ZoneController communiceren met een remote FlexTT5 die aan een flitser gekoppeld is. Elke remote FlexTT5 wordt onafhankelijk gecontroleerd, gebaseerd op de groep of zone (A,B,C) waar hij aan gekoppeld is.

Met de 3 draaiknoppen op de ZoneController is het mogelijk om afzonderlijk de zones A-B-C aan te passen. Dat kan in stappen van 1/3 f-stop met een totaal bereik van 6 f-stops (+3>-3 f-stop) wanneer men de flitser in manual mode gebruikt. Als de flitser is ingesteld op TTL, dan past de ZoneController de flitshoeveelheid aan, onafhankelijk van elke ingestelde zone.

Met de 3 schakelaars op de bovenkant kan de fotograaf switchen tussen TTL-Auto, manual of de zones uitschakelen. Voor de stroomvoorziening gebruikt de ZoneController een kleine hoeveelheid stroom van de MiniTT1 of FlexTT5 unit waaraan hij gekoppeld is.

De ZoneController is ook compatibel met studioflitsers, waarmee maximaal3 verschillende zones gecreëerd kunnen worden, mits de studioflitser verbonden is met de FlexTT5 of de MultiMax.

Algemeen
Technische details
Gewicht en omvang
Kleur
Schrijf een review voor Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon
Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon
Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon

Pocket Wizard AC3 ZoneController Nikon

Normale prijs: € 99,99

Special Price € 59,95

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops