Peli cameratas

Peli beschermt alles wat u waardeert. Als fotograaf hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw camera en -accessoires. De producten zijn namelijk ontzettend stevig ontworpen, waterdicht, stofdicht en stootvast. Peli bouwde een goede naam op; iedere fotograaf vertrouwde op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Peli camera cases.

1-18 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over Peli

De producten van Peli zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Ze worden geproduceerd in Amerika en zijn zo stevig ontworpen om al uw fotoapparatuur veilig te vervoeren. Peli zorgt ervoor dat al uw kostbare camera’s, lenzen en accessoires elke reis overleven.

Kenmerken Peli cameratas

  • Waterdicht, stofdicht en stootvast
  • Duurzaam en betrouwbaar
  • Voorzien van een automatisch drukventiel

Peli cameratas kopen

Bent u een fanatieke fotograaf die, ongeacht welke weersomstandigheden dan ook, de uitdaging aan gaat? Dan wilt u vast uw camera en –accessoires veilig meenemen. Peli heeft een ruim en betrouwbaar assortiment met camerakoffers en –trolleys. Bekijk ze online en bestel het product dat bij uw wensen past. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor vragen of een passend advies.

Foto Konijnenberg heeft een ruim assortiment aan Peli cameratassen. Bekijk de producten online en koop de cameratas die bij u past.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops