Panasonic objectieven

De Panasonic Lumix objectieven zijn speciaal gemaakt voor de Lumix systeemcamera’s. De lenzen zijn van uitmuntende kwaliteit en worden ontwikkeld met geavanceerde technologieën. Panasonic is een zeer ervaren fabrikant van asferische lenzen. De Lumix lenzen bevatten meerdere asferische lenzen om zo een superieure beeldkwaliteit te garanderen. Daarnaast helpen deze objectieven lensafwijkingen voorkomen en kunnen ze geproduceerd worden in een compact en licht formaat.

1-18 van 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De kwaliteit van een Panasonic lens

Panasonic weet als geen ander hoe belangrijk een goede lens is. Een objectief vormt namelijk de toegangspoort voor licht én licht is van groot belang voor het eindresultaat van een foto. Bij de ontwikkeling van de Panasonic objectieven wordt gestreefd naar natuurlijke fotografische texturen en atmosferen. Hierbij is het einddoel altijd om de ultieme lens te ontwikkelen. Om de kwaliteit van een Panasonic objectief te waarborgen, worden strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Verschillende soorten Panasonic objectieven

De Panasonic objectieven worden geroemd om hun lenskwaliteit, de unieke productietechnologieën en de evaluatie van de lenzen. Hierdoor bent u met een Panasonic lens altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. In ons assortiment vindt u de volgende Panasonic objectieven:

Panasonic en Leica

Op sommige Panasonic objectieven staat de merknaam van Leica vermeld. Maar hoe zit dit nu eigenlijk?  Nou dat is eenvoudig te verklaren! Voor de productie van deze objectieven werkt Panasonic samen met Leica. Deze objectieven worden ontwikkeld met meetinstrumenten en een streng kwaliteitscontrolesysteem dat gebaseerd is op de kwaliteitsstandaarden van Leica.

De kwaliteit van een Panasonic objectief zelf ervaren? Koop uw Panasonic lens bij Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops