Panasonic

Panasonic heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend elektronicabedrijf. Ook in de fotografiewereld is Panasonic geen onbekende naam. Met de Panasonic Lumix camera’s richt het merk zich op foto- en videografen over de hele wereld. Het merk is daarbij gespecialiseerd in compact camera’s en systeemcamera’s. Vooral in de laatstgenoemde sector is Panasonic een grote speler. Ook voor het creëren van bewegende beelden is Panasonic een prima keuze.

Leg alles ultrasnel vast met de FZ300

Leg alles ultrasnel vast met de FZ300

Nooit meer het perfecte fotomoment missen? Deze veelzijdige superzoom camera belooft alles ultrasnel vast te leggen. Deze camera is bovendien uitgerust met...

Lees meer

Review – Panasonic Lumix DMC-GH5

Review – Panasonic Lumix DMC-GH5

Voor een stedentrip was collega Merette op zoek naar een goed alternatief voor haar zware spiegelreflexcamera’s en objectieven. Het alternatief...

Lees meer

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Panasonic lanceerde de Lumix DMC-GX8, naar eigen zeggen de ‘ultieme systeemcamera’. Een camera die het juiste moment haarscherp vastlegt.

Lees meer

Waarom een Panasonic camera?

Met een Panasonic camera kiest u voor een veelzijdig product in een compacte behuizing. Zowel de Lumix compact camera’s als de Lumix systeemcamera’s staan bekend om hun gebruiksgemak en kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een Lumix compact camera voor het vastleggen van vakanties en alledaagse, spontane momenten. Hecht u veel waarde aan beeldkwaliteit en het gebruik van verwisselbare lenzen, dan is een Lumix systeemcamera dé camera voor u. De Lumix lenzen staan daarbij garant voor een uitstekende lenskwaliteit. 

Het assortiment met Panasonic camera’s

Panasonic werd in 1955 opgericht als merk voor luidsprekers. Inmiddels is het merk niet meer weg te denken in markt van fotocamera’s en videocamera’s. Bij ons vindt u de volgende fotografieapparatuur van Panasonic:

Of u nu kiest voor fotograferen of filmen, een Panasonic levert altijd het gewenste resultaat op! En dankzij het brede assortiment is er altijd een Panasonic Lumix camera die bij u past.

Panasonic camera kopen?

Wij zijn al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur. In onze webshop vindt u een zeer ruim Panasonic assortiment met camera’s en objectieven uit de bekende Panasonic Lumix-serie.

Heeft u uw pijlen gericht op een Panasonic Lumix? Bij Foto Konijnenberg bent u aan het juiste adres!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops