Opvouwbare stoelen

Zit u als fotograaf lang gesetteld op dezelfde plek en wilt u daarbij mobiel blijven? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment opvouwbare stoelen. Ook voor de vrijetijdsfotograaf is een opvouwbare stoel ideaal. Na een lange wandeling of continue inspanning wilt u vast even rusten. Pak de kruk uit uw tas en geniet van een comfortabele en ergonomische kruk.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

De werking van opvouwbare stoelen

Wanneer de telescoopbenen zijn uitgeschoven is de stoel zo vast als een huis. Met een simpele beweging schuift u de stoel in. Ingeschoven is de stoel een één-been, stabiel maar wendbaar. De opvouwbare stoelen nemen doorgaans niet veel ruimte in beslag en zijn gemakkelijk mee te nemen.

Zitvlak en gewicht van opvouwbare stoelen

Houd tijdens de aanschaf van uw opvouwbare stoel rekening met het gewicht van de stoel. Opvouwbare stoelen zijn doorgaans licht van gewicht, omdat u ze voornamelijk zult gebruiken als u op pad gaat. Per product leest u bij de specificaties hoe zwaar/licht de stoel is. Houd u ook rekening met de maat van het zitvlak, zodat u comfortabel zit.

Opvouwbare stoelen kopen

In ons assortiment vindt u verschillende opvouwbare stoelen. Kies de stoel die u het meeste gemak biedt en bestel online.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops