Opnametafel

Een opnametafel of fototafel wordt met name veel gebruikt voor productfotografie. Met behulp van een opnametafel kunt u schaduwvrije productfoto’s maken, zodat u producten volledig vrijstaand vastlegt. Dit komt goed van pas wanneer u de foto’s wilt gebruiken voor reclamedoeleinden of voor een webshop. In ons assortiment vindt u diverse tafels in verschillende formaten.

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

In hoogte verstelbare opnametafels

De meeste opnametafels in ons assortiment zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Dit werkt extra prettig, omdat u dan zelf de juiste werkhoogte kunt bepalen. Daarnaast zijn de opnametafels verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u een tafel kunt kiezen die groot genoeg is voor de te fotograferen producten.

Maak 360 graden productfoto’s

Naast opnametafels vindt u bij ons ook draaiplateaus. Dit is het ideale hulpmiddel voor het maken van 360 graden productfoto’s! Met een 360 graden foto kunt u een product van alle kanten tonen. Deze draaiplateaus zijn eenvoudig in gebruik en te bedienen via een app op een smartapparaat. Zo haalt u nog meer uit uw productfotografie.

Fotostudio

Wanneer uw productfotografie regelmatig zakelijk inzet, dan biedt een fotostudio uitkomst. In ons assortiment vindt u een aantal fotostudio’s die speciaal zijn ontworpen voor productfotografie. In slechts een paar stappen staan uw 360 graden productfoto’s online. Zo geeft uw klanten snel een helder beeld van de producten.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops