Olloclip

Olloclip is een merk dat losse lenssystemen ontwikkelt voor iPhone. Zo’n lenssysteem verbetert de kwaliteit van uw telefoonfoto’s aanzienlijk. Het geeft u tevens de kans om te fotograferen vanuit verschillende perspectieven. Hoe gaaf is het bijvoorbeeld om met uw telefoon foto’s te maken met een fish-eye effect? Met Olloclip heeft u vele creatieve mogelijkheden. Perfect voor de fotograaf die graag zijn iPhone gebruikt als fotocamera.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Eenvoud & kwaliteit

De uitdaging voor Olloclip is om kwaliteitsoptica te produceren in een compact en lichtgewicht formaat. Dat is de reden dat het merk een collectie heeft ontwikkeld met prachtige en eenvoudige lenssystemen. De lenzen zijn klein genoeg om in een zak of handtas mee te nemen, net zoals uw mobiele telefoon. Daarnaast zijn de lenzen binnen enkele seconden op uw iPhone te bevestigen. Zo kunt u direct creatief aan de slag met uw Olloclip.

Olloclip assortiment

Tegenwoordig worden veel foto’s gemaakt met een mobiele telefoon. We hebben onze telefoon eigenlijk  altijd op zak, waardoor we de meest spontane momenten weten te vangen. Het is daarom toch jammer dat de mogelijkheden van een telefoonlens beperkt zijn. Gelukkig heeft u met een Olloclip lenssysteem vele creatieve mogelijkheden. Olloclips heeft verschillende lenssystemen in het assortiment, elk met zijn eigen eigenschappen. Zo kunt u met een Olloclip onder andere de volgende effecten creëren:

  • Prachtige close-ups
  • Panaroma landschappen
  • Unieke fish-eye beelden

Olloclip lenssysteem kopen

Olloclip besteed veel tijd aan het perfectioneren van de ultieme gebruikservaring en kwaliteit. Zo worden de nieuwste Olloclip lenssystemen steeds opnieuw voorzien van de nieuwste revolutionaire upgrades. Wilt u zelf ervaren wat een Olloclip voor u kan doen? Bekijk en bestel uw Olloclip lenssysteem bij Foto Konijnenberg.

Haal meer uit uw iPhone met een Olloclip lenssysteem. Bekijk het Olloclip assortiment bij Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops