Nikon

Nikon is al bijna 100 jaar actief als producent van hoogwaardige fotoapparatuur. Daarnaast maakt het Japanse bedrijf optische producten als verrekijkers en spotting scopes. Het is daarom niet gek dat Nikon een van de grootste en bekendste speler in de markt is. Of u nu een fotocamera, cameralens of kijker van Nikon koopt, één ding weet u zeker: de kwaliteit is perfect.

Tweedehands

Behalve nieuwe fotoappartuur van Nikon kunt u bij ons ook kiezen voor een tweedehands camera, lens of overige producten.

Meer tweedehands Nikon

Demo

Een demo product van Nikon heeft bij ons in de winkel gestaan of is uit de verpakking geweest. Inclusief reguliere garantie.

Meer demo Nikon

Lease

Lease

U kunt ook nieuwe fotoapparatuur van Nikon leasen. Hierdoor gaat u nieuwe fotografische uitdagingen voor een vast bedrag per maand.

Meer lease Nikon

Workshop Creatieve flitstechnologie door Nikon

Workshop Creatieve flitstechnologie door Nikon

  • Datum: Zaterdag 7 april 2018
  • Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
  • Locatie: Foto Konijnenberg Turnhout
  • Kosten: € 25,00 per persoon

Lees meer

Review - Nikon D750

Review - Nikon D750

De snelle, veelzijdige en behendige Nikon D750 spiegelreflexcamera is volgepakt met professionele beeldtechnologie en voorzien van een compact en gestroomlijnd ontwerp. De Nikon D750 schept hoge verwachtingen: 24,3 megapixels, 6,5 beelden per seconde en ingebouwde WiFi. In een wereld waar alles mogelijk is, biedt deze full-frame camera u de vrijheid om het avontuur aan te gaan. 

Lees meer

Review - Nikon D5600

Review - Nikon D5600

Met de nieuwste camera van Nikon ben je altijd verbonden met social media. De D5600 – ook wel  de beste sociale spiegelreflex genoemd - testten we uit in het bos. Wij zijn benieuwd: hoe sociaal is deze spiegelreflexcamera van Nikon nou eigenlijk?

Lees meer

Nikon camera

Veel fotografen zweren bij het merk Nikon. Of het nu gaat om een Nikon spiegelreflexcamera, een Nikon systeemcamera of een Nikon Coolpix, superieure kwaliteit is gewaarborgd. Daarnaast zijn Nikon camera's een lust voor het oog, liggen ze heerlijk in de hand en zijn makkelijk te bedienen.

Nikon Sport optics

De optische knowhow van Nikon is niet alleen terug te vinden in de camerasystemen van Nikon, maar ook in producten als verrekijkers en spotting scopes. Of u nu de natuur wilt verkennen onder barre weersomstandigheden of de precieze afstand wilt weten tussen u en het gekozen onderwerp, Nikon verzorgt heldere beelden.

Koop uw Nikon online

In onze webshop vindt u een zeer ruim Nikon assortiment. Bestelling geplaatst op een werkdag voor 22:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. Mits het Nikon product op voorraad is natuurlijk. Behalve online, staan wij u ook in onze vestiging in Den Ham en in het Belgische Turnhout graag te woord met een passend Nikon advies.

Paypal MasterCardVISAV-pay   MisterCash Sofort Trusted shops