Nikon

Nikon is al 100 jaar actief als producent van hoogwaardige fotoapparatuur. Daarnaast maakt het Japanse bedrijf optische producten als verrekijkers en spotting scopes. Het is daarom niet gek dat Nikon een van de grootste en bekendste spelers is in de markt. Het merk streeft naar kwaliteit, prestaties, technologie en innovatie. Of u nu een fotocamera, cameralens of kijker van Nikon koopt, u kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit van Nikon.

Tweedehands

Behalve nieuwe fotoappartuur van Nikon kunt u bij ons ook kiezen voor een tweedehands camera, lens of overige producten.

Meer tweedehands Nikon

Demo

Een demo product van Nikon heeft bij ons in de winkel gestaan of is uit de verpakking geweest. Inclusief reguliere garantie.

Meer demo Nikon

Lease

Lease

U kunt ook nieuwe fotoapparatuur van Nikon leasen. Hierdoor gaat u nieuwe fotografische uitdagingen voor een vast bedrag per maand.

Meer lease Nikon

Sneak preview: Nikon Z7 en Z6

Sneak preview: Nikon Z7 en Z6

Een spannende dag voor Nikon vandaag! Zij lanceerde vanochtend twee nieuwe systeemcamera's, drie objectieven en een adapter voor objectieven met een F-vatting. Afgelopen dinsdag was de sneak-preview en wij waren daarbij!

Lees meer

Workshop Creatieve flitstechnologie door Nikon

Workshop Creatieve flitstechnologie door Nikon

  • Datum: Zaterdag 7 april 2018
  • Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
  • Locatie: Foto Konijnenberg Turnhout
  • Kosten: € 25,00 per persoon

Lees meer

Review van de Nikon D750 full frame camera

Review van de Nikon D750 full frame camera

De Nikon D750 schept hoge verwachtingen. In een wereld waar alles mogelijk is, biedt deze full-frame camera alle vrijheid om op avontuur te gaan. 

Lees meer

Nikon camera

Veel fotografen zweren bij het merk Nikon. De camera’s zijn een lust voor het oog, liggen heerlijk in de hand en zijn eenvoudig te bedienen. Tel daar de superieure kwaliteit bij op en u kunt wel nagaan waarom Nikon populair is onder velen.  

Het Nikon assortiment

Inmiddels is het assortiment van Nikon aardig aan de maat. De optische knowhow van Nikon is niet alleen terug te vinden in de camerasystemen, maar ook in andere producten. Bij ons vindt u onder andere de volgende Nikon items:

Voor iedereen

Wilt u de eerste stappen zetten in de fotografiewereld? Een Nikon camera is zeker het overwegen waard. Nikon biedt namelijk diverse instapmodellen aan. Gelukkig denkt Nikon ook aan de gevorderde en professionele fotograaf. Dankzij de brede range camera’s heeft u voldoende keuze. Eigenlijk is Nikon er voor iedereen!

Altijd al een Nikon camera willen hebben? Bekijk het aanbod van Foto Konijnenberg!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops