Nikkor

In 1932 is Nikkor ontstaan als onderdeel van “Nippon Kogaku K.K.”, nu bekend als Nikon. Dit betekent dat Nikkor eigenlijk al langer bestaat dan de naam Nikon. Nikkor is een lensmerk voor camera’s die de geest van Nikon symboliseert. Geavanceerde technologie en traditioneel vakmanschap wordt bij Nikkor gecombineerd op het hoogste niveau. Met deze precisielenzen kunt u superscherpe beelden vastleggen met een levendig en opvallend contrast.

1-18 van 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 92

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Silent Wave Motor

De kenmerken van de Nikkor cameralenzen zijn hoge precisie, een levendig contrast en haarscherpe beelden. De AF-S technologie is ook een reden waarom professionele fotografen voorkeur geven aan Nikkor lenzen. De lenzen bevatten Nikon’s Silent Wave Motor die voortbewegende golven omzet om zo de optiek scherp te stellen. De automatische scherpstelling werkt hierdoor snel, accuraat en uiterst stil.

Super Integrated Coating

Nikkor gebruikt een exclusieve meerlaagse lenscoating die beeldschaduwen en lichtvlekken beperkt om de prestaties van optische lenselementen te verbeteren. Nikon’s Super Integrated Coating biedt verbeteringen zoals minimale reflectie en een uitstekende kleurbalans en kleurreproductie. Deze Coating is vooral effectief voor lenzen met een groot aantal elementen, zoals de Nikkor zoomlenzen.

Nikkor lens kopen?

In onze webshop vindt u een ruim assortiment Nikkor lenzen, compatibel met diverse soorten camera’s. Of u beginnend, gevorderd of professioneel fotograaf bent, u vindt de lens die u nodig heeft. Bestelt u uw lens op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op!

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops