Mindshift

MindShift is een tassenmerk dat draagoplossingen produceert voor iedereen die wil genieten van de natuur. De slogan van MindShift is niet voor niets ‘Engage with nature’. Het merk is gespecialiseerd in outdoor rugzakken voor fotoapparatuur. Dit maakt een Mindshift cameratas zeer geschikt voor fotografen die veel tijd doorbrengen in de natuur.

Mindshift

1-18 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De camertas voor de outdoorfotograaf

Mindshift is opgericht door de makers van het merk Think Tank Photo en de fotograaf Daniel Beltra. Deze combinatie weet als geen ander wat de outdoorfotograaf verlangt van een cameratas. Daarom ontwerpen ze bij Mindshift camerarugtassen die voldoen aan uw persoonlijke behoeften en workflow. Zo kunt u zich volledig richten op fotografie en de natuur om u heen! 

Waarom kiezen voor Mindshift?

Er zijn veel verschillende soorten cameratassen op de markt, maar wat onderscheidt een Mindshift tas nu van de andere? Van een Mindshift tas mag u het volgende verwachten:

  • Capaciteit
  • Duurzaamheid
  • Snel toegang tot apparatuur

Kies uit verschillende modellen

Mindshift heeft tassen voor verschillende fotografeerdoeleinden. Het merk heeft dan ook verschillende modellen in het assortiment. Van schoudertassen, sling bags tot backpacks. Eigenlijk is er altijd wel een Mindshift die aan uw wensen voldoet.

Op zoek naar een Mindshift cameratas? Bij Foto Konijnenberg bent u aan het juiste adres.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops