Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 68,99

Special Price € 45,12

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony

De Metz Mecablitz 24 AF-1 is een flitser van Metz uit het compacte segment. Gebruik verschillende lichtinvallen dankzij deze flitser. U kunt gemakkelijk met deze compacte flitser uw flits laten bouncen. Uw flits bouncen wil zeggen dat u het licht van uw flitser laat kaatsen op het plafond en muren zodat u een breder licht krijgt en daardoor minder scherpe schaduwen.

Uw Mecablitz reageert synchroon op het licht van de ingebouwde flitser van uw Nikon camera. Belicht uw onderwerp van een andere kant en creëer een mooi harmonieus flits-effect. Deze fantastische flitser is altijd bij de tijd dankzij de USB-poort. Download op elk moment updates vanaf uw computer.

De Metz 24 AF-1 heeft een richtgetal van 24. Het richtgetal geeft het maximale bereik van de flitser weer in meters. In de praktijk zal dit echter minder zijn, omdat het bereik van de flitser ook afhankelijk is van de Diafragmawaarde en de ISO-waarde. U kunt het daadwerkelijke bereik van de flitser in meters berekenen via de onderstaande formule:

- Richtgetal / Diafragmawaarde = Het flitsbereik (bij 100 ISO). Bij een ISO van 200 moet u de waarde vermenigvuldigen met 1,4.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony
Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony

Metz Mecablitz 24 AF-1 Sony

Normale prijs: € 68,99

Special Price € 45,12

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops