Metz 15 MS-1 Digital macro slave

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 349,00

Special Price € 269,00

OF
Niet op voorraad

Metz 15 MS-1 Digital macro slave

Metz 15 MS-1 Digital macro slave

De macroflitser maakt gebruik van de interne cameraflitser als aansturing en flitst gewoon mee wanneer de cameraflitser afgaat. Dit kan zowel in Manuele stand als in TTL gebeuren, waardoor de flitskracht van de Metz werkelijk wordt gemeten door de lens van de camera en deze flitser dus niet over- of onderbelicht. De Metz Mecablitz 15 MS-1 digital is hierdoor geschikt voor zeer veel camera merken, waaronder Sony (ADI), Nikon & Fujifilm (i-TTL), Canon (e-TTL), Olympus, Leica & Panasonic (FourThirds), Pentax & Samsung (P-TTL).

De Metz flitser wordt geleverd met drie adapter ringen voor verschillende maten objectieven (52, 55 en 58mm) en een klem die dient als infrarood filter voor over de pop-up flitser van de camera, zodat het licht van deze flitser niet meedoet in de compositie van de foto. Hierdoor wordt het licht op de foto echt alleen bepaald door de hoeveelheid uitgestoten licht van de Metz macroflitser.

Metz benadrukt dat de flitser echt een Macro flitser is, en geen ringflitser. Het flitslicht komt van twee in de ring ingebouwde flitsbuizen en dus niet vanuit de gehele ring om de lens.

Door de eenvoudige manier waarop deze flitser op de camera gemonteerd kan worden is het mogelijk heel snel te wisselen tussen macro fotografie met de macroflitser en normale fotografie zonder, of met een andere flitser. Dit maakt de Metz Mecablitz 15 MS-1 digital tot een perfecte reisgenoot voor mensen die er op uit trekken en macrofotografie combineren met bijvoorbeeld landschapsfotografie.

Algemeen
Gegevens
Technische details
Energie
Schrijf een review voor Metz 15 MS-1 Digital macro slave
Metz 15 MS-1 Digital macro slave
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Metz 15 MS-1 Digital macro slave

Metz 15 MS-1 Digital macro slave

Normale prijs: € 349,00

Special Price € 269,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops