MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit

| Omschrijving | Specificaties
 
 
€ 599,00
OF
Niet op voorraad

MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit

MagMod heeft deze MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit samengesteld voor fotografen die het potentieel van hun Speedlight flitsers willen maximaliseren, terwijl ze de optie hebben om het systeem te configureren voor gebruik met flitsers. De kit bevat de 24-inch MagBox Octa softbox met diffuser, een MagRing die een of twee flitsen vasthoudt, een MagShoe voor hand- of voetmontage en een set CT-correctiegels. Ook inbegrepen is de FocusDiffuser die de bundelspreiding van de Octa vernauwt terwijl het verhogen van de output twee of drie stops. Het past allemaal in de meegeleverde case.

MagBox 24 Octa Softbox (24")

De 24 inch MagBox 24 Octa Softbox van MagMod heeft een eendelig ontwerp en een magnetische basis voor een zeer snelle installatie en demontage, en is compatibel met Profoto, Bowens, Elinchrom of Paul C. Buff-flitsers met optionele speciale adapters en één of twee Speedlights met de toevoeging van de MagGrip die afzonderlijk wordt verkocht. Een van de meest opvallende kenmerken van de MagBox is de gelijkmatigheid van de output van rand tot rand. Er zijn twee gelkits beschikbaar met een verscheidenheid aan kleuren die in de geïntegreerde gelhouder van de softbox glijden, terwijl er ook een CTO-set is voor de conversie van uw lichtbron naar de balans van het wolfraam. Tenslotte wordt de FocusDiffuser van MagMod meegeleverd als een raster en een lens gecombineerd , zodat je de lekkage van licht kunt beheersen en het licht richten terwijl het rendement wordt verhoogd.

MagRing

De MagMod MagRing is een lichtgewicht universele Speedlight steun die maximaal twee Speedlights accepteert die zijn uitgerust met MagMod's MagGrip (MagGrip niet inbegrepen). De MagRing is voorzien van een cold shoe bevestiging voor het monteren van een MagMod MagShoe voor gebruik vanuit de hand of op een standaard. Magnetische bijlagen vormen het hart van de MagRing en worden gebruikt om de MagBox-softbox van MagMod vast te houden. Magneten beveiligen ook jouw Speedlights wanneer ze met de MagGrip worden gemonteerd, en de MagRing heeft vergrendeldeuren voor aanvullende beveiliging.

MagShoe voor MagRing

De MagMod MagShoe voor MagRing is een lichtgewicht ergonomische houder voor uw MagRing-flitshouder. De MagShoe kan op een standaard worden gemonteerd met een 5/8"-pin of gemakkelijk in de hand mee worden genomen, en accepteert een flitser of de MagRing met behulp van een hotshoe montagesysteem. Hij is ontworpen om met slechts één hand bediend te worden en houdt uw andere hand beschikbaar om uw camera vast te houden, waardoor u uw flitser of MagRing kunt monteren en deze met één hand op zijn plaats kunt vergrendelen.

MagBox Case

De MagMod MagBox Case is ideaal voor op reis en is ontworpen voor de opslag, bescherming en vervoer van je MagBox Light, MagRing, twee MagShoes, twee Speedlight flitsers, twee FocusDiffusers en circa 24 MagBox Gels.

MagBox 24 Octa FocusDiffuser

De MagBox 24 Octa FocusDiffuser heeft een uniek ontwerp dat microstructuren bevat en fungeert als een combinatie van een grid en een lens om de spreiding van de lichtstraal van de softbox te wijzigen. Door de geïntegreerde magneten is deze FocusDiffuser zeer snel te bevestigen. De FocusDiffuser versmalt de brede straal naar 20 of 40 graden, afhankelijk van de richting, terwijl het de lichtopbrengst met twee of drie stops vermindert.

MagBox Correction Gel Set

De Correction Gel Kit is samengesteld door MagMod om fotografen te helpen bij het omzetten van de daglichtkleurbalans van hun Speedlight in gloeilamp of om de kwaliteit van het licht te verwarmen of te koelen. De set bevat acht stijve polycarbonaatgels die in de geïntegreerde sleuf in de MagBox Octa Softbox glijden. De set bevat Full CTO-, 1/2 CTO- en 1/4 CTO-filters, evenals een volledige CTB, 1/2 CTB, Full Plus Green, 1/2 Plus Green en een 8x ND-filter. Voor de gels is een afzonderlijke aankoop van een MagGrip vereist.

Kenmerken van de MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit

 • Set voor fotografen die het potentieel van hun Speedlight flitsers willen maximaliseren
 • 1x MagBox 24" Octa Softbox & Diffuser
 • 1x MagRing
 • 1x MagShoe
 • 1x MagBox Case
 • 1x MagBox 24 Octa Focus Diffuser
 • 1x MagBox Correction Gel Set

Inhoud van de verpakking

 • 1x MagBox 24 Octa Softbox (24")
 • 1x MagBox Case
 • 1x MagRing
 • 1x MagShoe voor MagRing
 • 1x MagBox 24 Octa FocusDiffuser
 • 1x Correction Gel Set (8 gels)
Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit
MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit
MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit

MagMod Megabox 24 Octa Pro Kit

€ 599,00

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops