Lumiquest

Quest Couch, schrijver, fotograaf en producent van bekroonde multimedia voor bijna 30 jaar, is medeoprichter en CEO van Lumiquest. Hij ontwikkelde de Lumiquest lijn van flits-accessoires. Lumiquest maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van Lumiquest dealers over de hele wereld. Daarnaast werkt Lumiquest ook samen met professionele fotografen om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan hun behoeften. Het doel van Lumiquest is om het niveau van de flitsfotografie voor professionele en amateur fotografen te verhogen, zodat ze hun persoonlijke en creatieve doelen kunnen bereiken.

Lumiquest

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Lumiquest Softbox

De Lumiquest Softbox III vergroot en verspreid het licht van uw flitser in de directe flits positie. Daarnaast heeft deze Lumiquest softbox ruwweg twee keer verspreidingsoppervlakte van de originele softbox van Lumiquest. De Lumiquest Mini Softbox maakt het flitslicht diffuus in de flitsrichting. Omdat het bijna niet opvalt is het ideaal voor persfotografie of andere situaties waarin snel gehandeld moet kunnen worden.

Lumiquest UltraBounce

De Lumiquest UltraBounce verdeelt het flitslicht over ongeveer 180 graden en zorgt voor een verzachtend licht. Dit zorgt ervoor dat u overal, door de hele ruimte evenveel licht hebt en het evenwijdig verdeeld wordt over uw onderwerp. De Lumiquest UltraBounce reduceert het rode ogen-effect en verzacht schaduwen.

Lumiquest product kopen?

Bestelt u uw Lumiquest Softbox op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u graag van een passend advies voorzien.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops