Lume Cube

Lume Cube biedt de meest veelzijdige producten in de wereld van de content creatie. Van Lume Cube zijn diverse kleine maar krachtige lichtoplossingen verkrijgbaar voor allerlei apparaten (van DSLR tot mobiele telefoons en van GoPro tot drones) waardoor u foto’s kunt vastleggen op een manier die tot nu toe niet mogelijk was.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Over Lume Cube

Lume Cube biedt diverse producten op het gebied van verlichting voor onder andere foto- en videocamera’s, drones, smartphones en action cams. Daarnaast biedt Lume Cube accessoires op het gebied van verlichting, evenals speciale bundels. Bent u op zoek naar een lichtoplossing, dan vindt u bij Lume Cube wat u zoekt.

Het Lume Cube assortiment

Lume Cube producten zijn veelzijdige lichtoplossingen voor camera’s, drones en andere apparaten. Foto Konijnberg heeft diverse producten van LumeCube in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lume Cube producten voor drones
  • Lume Cube producten voor smartphones
  • Lume Cube producten voor action camera’s

Lume Cube producten kopen

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment Lume Cube producten, inclusief lichtoplossingen voor camera’s, drones en andere apparaten. Bekijk rustig het assortiment en koopt het product dat het beste bij uw wensen past. Heeft u liever eerst een passend advies voordat u uw aankoop doet? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met uw beslissing.

Wilt u ook de veelzijdigheid van LumeCube ervaren? Koop nu uw Lume Cube producten bij Foto Konijnenberg.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops