Lume Cube Smartphone Mount

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 23,95

OF
Op bestelling leverbaar

Lume Cube Smartphone Mount

De Lume Cube Smartphone Mount is bruikbaar voor vrijwel iedere smartphone. Hiermee wordt filmen en fotograferen met uw smartphone nog comfortabeler. De Mount is bruikbaar voor vrijwel iedere Apple, Android of windows telefoon, zoals een iPhone, een Samsung Galaxy of een Microsoft Lumia 650. Klik de clip op uw smartphone en u bent klaar voor actie!

Kenmerken van de Lume Cube Smartphone Mount

  • Geschikt voor vrijwel iedere Apple, Android of Windows telefoon
  • Snel en eenvoudig klik systeem

Gebruiksvriendelijk in gebruik

De handige Smartphone Mount bestaat uit een verende clip en twee, met rubber beklede klauwtjes, die perfect om uw smartphone klemmen. Met de 1/4-inch statiefschroef bevestigd u de Lume Cube aan de clip, waardoor u een externe videolamp en/of flitser op uw smartphone heeft. Vervolgens bevestigd u de handle op de smartphone mount aan de zijkant.

Regelbare videolamp in je broekzak

Idealiter is deze Smartphone Mount te gebruiken met een optionele Lume Cube. De Lume Cube Smartphone Mount maakt het mogelijk om films op te nemen met een videolamp met een instelbaar vermogen van maar liefst 1500 lumen. Regelbaar licht in uw broekzak, dat is wel even wat beter dan de ingebouwde videolamp van uw smartphone! De handige Smartphone Mount bestaat uit een verende clip en twee met rubber beklede klauwtjes die perfect om uw smartphone klemmen. Via de 1/4-inch statiefschroef koppelt u een Lume Cube aan de clip, waardoor u een externe videolamp en/of flitser op uw smartphone hebt. De Smartphone Mount heeft bovendien een extra statiefschroefdraad. Hiermee is het mogelijk om het bijvoorbeeld op een Gorillapod te schroeven of om de speciale Lume Cube Video Handle erop te monteren. Handig bij een videoconferentie of tijdens het skypen.

Handige verlichting voor smartphone

De optionele Lume Cube is een stijlvolle met siliconen beklede robuuste kubus van 3,8cm x 3,8cm welke u kunt gebruiken als externe lichtbron voor uw smartphone. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en u kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun u de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor het ook perfect bruikbaar is met een GoPro tijdens het surfen of duiken. U bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat iedere goede foto en/of film één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Bij uw smartphones en/of action Cam zult u over het algemeen altijd gebonden zijn aan daglicht. Dat is omdat ze simpelweg minder presteren bij schemer en in het donker. De Lume Cube brengt hierbij licht in de duisternis. Het is klein en compact en hierdoor eenvoudig mee te nemen. Daarnaast is het zeer gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar. Met behulp van de stijlvolle Lume Cube zult u uw vrienden verrassen met professioneel ogende, perfect belichte foto’s en video’s.

Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Het idee van de Lume Cube is daarbij ontstaan uit ervaringen naar behoefte aan een supercompacte meeneembare flitser en videolamp.

Algemeen
Technische details
Schrijf een review voor Lume Cube Smartphone Mount
Lume Cube Smartphone Mount
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Lume Cube Smartphone Mount

Lume Cube Smartphone Mount

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 23,95

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops