Lowepro

Het verhaal van Lowepro begint 50 jaar geleden in een klein dorpje in het Amerikaanse Colarado. Greg Lowe, bergbeklimmer, fotograaf en filmmaker ontwikkelende een rugzak met intern frame en compacte, met schuim gevoerde, hoesjes voor zijn fotoapparatuur tijdens het klimmen. Dit was het begin van het succesverhaal van Lowepro. De cameratassen die het nu produceert worden nog steeds ontworpen op basis van de behoefte van de eindgebruiker. Inmiddels is het merk zelfs een van de bekenste spelers op het gebied van cameratassen. Zowel de beginner, ervaren hobbyist als pure professional heeft genoeg te kiezen bij Lowepro.

1-18 van 157

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 157

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lowepro Flipside 300 Zwart

Eén van de paradepaardjes van Lowepro is de Lowepro Flipside 300 Zwart. De Flipside 300 Zwart is een lichtgewicht tas met een strak design. Door de rits in het rugpand zijn uw bezittingen optimaal beveiligd wanneer de tas gedragen wordt. Daarnaast is er een apart vakje voor geheugenkaarten. Een opbergbare statiefhouder is aan de voorkant van de tas te vinden en in het hoofdvak kunnen accu’s en kabels opgeborgen worden in een accessoire buidel. De meerdere verstelbare banden zorgen voor een optimaal draagcomfort!

Lowepro Lenscase

U investeert veel in uw objectieven. Het is daarom belangrijk om deze investeringen goed te beschermen. De Lowepro Lenscase is speciaal gebouwd met behulp van een stuk schuimrubber voor een superieure beschermlaag voor het kwetsbare glas en vatting. De rits van de Lowepro Lenscase is speciaal afgeschermd tegen stof en vocht. Een SlipLock-bevestigingstab aan de achterzijde van de Lenscase zorgt ervoor dat de Lens Case gebruikt kan worden in combinatie met andere Lowepro producten.

Uw Lowepro dealer

In onze webshop vindt u een zeer ruim Lowepro assortiment . Bestelt u uw Lowepro Toploader Zoom 50 AW II op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in Den Ham en Turnhout graag te woord met een passend Lowepro advies.

MasterCardVISA  MisterCash Ideal Trusted shops